Webinar: Nya generationens ledarskap

Arrangör Nyföretagarcenter Syd
Tid 2021-02-04 13:0014:00
Plats Digitalt i Zoom
Webinar 4/2, kl 13-14
 

Webinar: Nya generationens ledarskap
Vad skulle hända om vi förutsätter att alla människor är ledare? Kan det vara så att den sanna definitionen av ledarskap, är samarbete? På detta webinar ska vi träda in i ett multidimensionellt perspektiv och expandera vår syn på ledarskap.

Det är lätt att tappa bort sig i ledarskapets senaste tips & trix-djungel, denna stund kommer handla om att sätta fingret på kärnan av vad ledarskap handlar om på en resa i ledarskapets historia för att hitta tillbaka till rötterna och den uråldriga visdomens budskap om ledarskapets framgångsnycklar. Förvånansvärt nog kan alla dessa framgångsnycklar trots allt kokas ner till två enkla grundprinciper som gör ett mästerligt ledarskap tillgängligt för alla.

Om föredragshållaren Alexandra Skoglund
Alexandra brinner för att göra komplicerade saker enkelt, begripligt och uppnåbara. Hennes arbete karaktäriseras av inifrån och ut-perspektiv, upplevelsebaserade metoder, no bullshit och en tillåtande, trygg atmosfär där HELA du är välkommen. Alexandra driver Yogastudion Home Yoga & Wellness i Helsingborg och är certifierad Life Coach och Ledarskapstränare från CTI® och skapar innovativa workshops, kurser och coaching program med Lekfull Produktivitet och Nya Generationens Ledarskap som ledord.

Du når Zoom-rummet på denna länk: https://zoom.us/j/4034348946 

Det digitala mötesrummet öppnar en kvart innan webinariet startar - detta för att ge alla tid att hitta in.

Efter anmälan kommer du även att få ett email med en länk till ditt kvitto från Simple Signup - i kvittot finns bland annat länken till Zoom-rummet. 

Varmt välkommen!