Ägarskifte - mellan generationer, upplaga 2

Arrangör Studieförb Vuxenskolan Skåne
Tid 2020-12-08 19:0020:00
Plats Webbinar
Webbinar 8 dec
 

Inbjudan till webbinar om Ägarskifte – mellan generationer

Projektet Företagaren Plan B, som drivs i samarbete med bl.a. LRF Skåne och Studieförbundet Vuxenskolan, bjuder in till ett webbaserat inspirationsmöte den 8 december, kl. 19.00 - ca20.00. Vi informerar då om en planerad serie träffar/samtal med inriktning på Ägarskifte – mellan generationer. En första version genomfördes våren 2020, nu tänker vi följa upp med en ny omgång, nu i en webbaserad version, med start i slutet av januari 2021.

”Träffa” oss och låt oss berätta om hur vi tänker lägga upp träffarna/samtalen och vad vi kan erbjuda er som väljer att delta. Delta och ge oss era synpunkter på vad som bör ingå och hur träffarna bör organiseras.

Corona special: Eftersom vi vill ta vårt fulla ansvar i dessa Corona-tider har vi alltså beslutat att köra både inspirationsträff och serien av träffar/samtal i webbaserad form. Detta innebär att ni som önskar delta måste ha tillgång till en dator med kamera och mikrofon. Särskilda instruktioner kommer att finnas för er som vill delta.

En icke bindande intresseanmälan i samband med informationsmötet skulle vara önskvärd. Observera att minst en person från respektive generation måste kunna delta i träffarna.