Företagarfrukost: IT-panelen svarar på allt du vill veta om IT-säkerhet

Arrangör Tillväxtavdelningen Sjöbo Kommun
Tid 2020-10-20 07:3009:00
Plats Kommunhuset, Gamla Torg, Sjöbo
Företagarfrukost: IT-panelen
 

Dagens samhälle digitaliseras, skärmar och on-line tid tar över och behovet av att skydda sig på nätet och på digitala kanaler, servrar och i appar växer. 


Som företagare, chef och affärsperson så är det extra viktigt att skydda sig mot digitala angrepp. Varför? Hur? Ja, om du inte riktigt vet det så är det just därför att du behöver vara med på denna frukost!  

Ämnet är viktigare än någonsin och just därför har vi till denna Företagarfrukost tagit hit tre experter inom IT-säkerhet som tillsammans kommer att berätta om deras olika expertområden samt besvara de frågor ni har under rubriken:

IT-panelen svarar på allt du vill veta om IT-säkerhet

Panelen:

-Eva Frölich, Frobbit
-Mikael Jansson, Cyber Defense by Q
-Henrik Nermar, Silenta

Detta är en unik möjlighet för er att få svar på sådant som ni undrat över och sånt som ni inte visste att ni undrade över.  

Ytterligare presentation av experterna kommer att läggas ut på Näringsliv Sjöbos FB-sida. 

Notera: Antalet platser är begränsat och anmälan sker därför enbart via denna sida. Först till kvarn...

Vi rekommenderar även att var och en beter sig ansvarsfullt, tvättar händerna före och efter frukosten, skippar handskakningar och håller avstånd.  

Sjöbo Kommuns nätverksträffar riktar sig till näringslivsintresserade och företagare i blandade branscher och storlekar. Syftet är att träffas, knyta nya kontakter och ta del av något intressant ämne som berikar företagandet. Sjöbo kommun kan även passa på att informera om aktuella ämnen och vi välkomnar såklart även personer utanför Sjöbo Kommun som vill vara med och bidra till företagsamhet och näringslivsutveckling i Sjöbo. 

Vi startar kl 7:30 med frukost och avslutar senast kl 9.00

VÄLKOMNA!