Perfect 10 - visning online Västra Götaland

Arrangör MRF-Filmfestival för mänskliga rättigheter
Plats Visningen sker online, Online
Perfect 10
 

14-åriga Leigh bor med sin pappa i utkanten av Brighton. Hon tränar hårt för sin framtid som gymnast och kämpar samtidigt för att få ihop terminsavgifterna. När en äldre halvbror, som Leigh inte visst fanns, dyker upp förändras tillvaron och Leighs liv vänds upp och ner.

Längd: 83 min Regi: Eva Riley
Talat språk: engelska Textat språk: svenska


Information angående online-visningar: deadline för att boka er till online-visningarna är 18 oktober. Du bokar som vanligt här via boknings-systemet, får biljett/biljetter via e-post och kan sedan välja när du vill logga in och se filmen under festivalperioden. Biljetterna gäller från 06.00 måndag morgon den 16 november och upphör att gälla på lördagen den 21 november.

MRF:s biljetter finns i två varianter: biljetter till lärare, om ni vill se filmen i skolan/klassrummet och biljetter för elever, till er som läser på distans. Biljetterna skiljer sig åt, de första är mer tillåtande och ger access till filmen under längre period medan elevbiljetterna är strikt begränsade och bara tillåter en enda visning av filmen. Ange i bokningen om du ska ha en biljett för lärare eller om dina elever läser på distans och vill ha s.k elev-biljetter.

Vi kommer att publicera mer information om samtalen om filmerna efterhand, så håll utkik efter information om detta på hemsidan.