Företagarboost: Lyckas med marknadsföring i social medier

Arrangör Lundaföretagar
Tid 2020-10-14 07:3009:00
Plats Scandic Star Hotel Glimmervägen 5 224 78 Lund, Lund
Fullbokad
Företagarboost: Lyckas med marknadsföring i social medier
 
Väntelista Företagarboost: Lyckas med marknadsföring i social medier
 

Lyckas med marknadsföring i sociala medier!

 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med frukost och Scandic Star sponsrar oss med en stor och luftig lokal!


Tid:
14 oktober kl 07.30-09.00


Plats:
Scandic Star Hotel, Glimmervägen 5, 224 78 Lund

 

 

Hur ska du jobba med dina sociala kanaler för att nå ut med ditt varumärke? Hur går du tillväga om du vill arbeta med influencer marketing?

 

Diana Dontsova, VD och Creative Director för DIADONNA MEDIA berättar om olika strategier för hur du ska synas och vilken väg du kan gå.

 

Genom att marknadsföra dig i sociala medier når du snabbt ut med en produkt, tjänst eller budskap och till allt fler kunder.

 

Idag driver DIADONNA MEDIA digitala kampanjer för bl a Wasabröd, Barilla och Västerbottensost. Diadonna har idag 110.000 följare på Instagram!

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Scandic erbjuder oss en stor lokal som normalt tar det dubbla antalet personer, så att vi kan hålla ett säkert avstånd. Anmäl dig senast den 11/10!

 

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

18/11 Ordning och reda!/ Linda Gemal, Ordningskonsulten

16/12 Tänk som en hacker! / Mikael Jansson, Active Mind Solutions

20/1 TBD

17/2 TBD