Företagarboost: Yoga för att funka bättre

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2020-09-16 07:3009:00
Plats Scandic Star Glimmervägen 5 224 78 Lund, Lund
Företagarboost: Yoga för att funka bättre
 

 

Yoga för att funka bättre

 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med frukost och Scandic Star med lokalen!


Tid:
16 september kl 07.30-09.00


Plats:
Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund 

 

 

Nyfiken på att utforska hur yoga, andning och meditation kan bidra i ditt liv? Hur du kan skapa mer balans, fokus, energi och harmoni i din vardag och på arbetet?

 

Under den här inspirationsföreläsningen ger Niki Schönström från N yoga studio en så enkel beskrivning som möjligt i vad yoga är / kan vara / ger för effekter. Yoga kan beskrivas hur ingående som helst – det är så stort – och det finns så mycket att fördjupa sig i. Men ibland är det bra med enkelhet. Kanske har du nyss hittat in i yogans fantastiska värld, eller så undrar du om det verkligen är något för dig. Framförallt så är yoga ingen QUICKFIX – ha tålamod och låt det ta tid.

 

Låt oss tillsammans utforska några yogaövningar, andningstekniker och meditationer som håller kroppen i form, lugnar sinnet och som ger energi och fokus.

SPARA TID - SPARA PENGAR - MINIMERA STRESS! 

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Max 25 deltagare för att kunna hålla ett säkert avstånd. Anmäl dig senast den 13/9: xx   

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

14/10 Influencer marketing/Diana Dontsova, Diadonna

18/11 Ordning och reda!/ Linda Gemal, Ordningskonsulten

16/12 Tänk som en hacker! / Mikael Jansson, Active Mind Solutions