Mersmak Lund 19:e augusti

Arrangör Mersmak Lund
Tid 2020-08-19 16:3018:30
Plats Restaurang Bryggan Sölvegatan 26 (IKDC-huset) 223 62 Lund, Lund
Mersmak Lund 19/8 på Bryggan
 
Gäster till Mersmak Lund 19/8 på Bryggan
 
Digitalt möte Mersmak Lund 19/8
 

Hej! 

Hoppas att sommaren varit och är god – passa på att njuta av det fina vädret! 

Jag tror att jag pratar för oss alla när jag säger att det känts tomt när alla nätverksträffar antingen blev inställda eller flyttade till det digitala rummet i våras. Men nu är det dags att träffas igen och det redan den 19/8 så att vi får en kickoff inför hösten! Pga rådande situation är det dock inte möjligt för alla att träffas fysiskt av olika skäl, så vi erbjuder mötena både på plats med Bryggans goda mat samt digitalt för dem som hellre önskar det. 

Vi kommer att arrangera mötet liknande det som vi hade i mars, vilket kändes ”corona-säkert” och dessutom var ett mycket energigivande möte. Vi satt då fyra runt varje bord (istället för åtta) så att det blev gott om utrymme mellan oss. All mat, även desserten, serverades vid borden för att undvika köbildning vid buffén. Eftersom vi bara var fyra runt varje bord fick alla lite mer tid på sig att presentera samt att vi hann med tre bord istället för två. Om vädret tillåter tänkte vi sitta utomhus på augustimötet, vilket vi hoppas att ni känner säkert. För övrigt följer vi FHMs råd och blir max 50 personer i vår stora och luftiga lokal. 

Vi i Lund träffas ju alltid den tredje onsdagen i månaden kl 16.30-18.30 med mingel en halvtimme före och efter.

Höstens datum ser du nedanför, så att du kan planera in dem redan nu. De inställda mötena i april och maj kompenseras i augusti och december så att vi kommer igång igen med vårt nätverk där vi skapar varma relationer. 

Anmäl dig via länken senast fredag 14/8 så att vi vet hur mycket mat vi ska förbereda för. Tänk på att stanna hemma och istället delta digitalt om du känner minsta lilla symptom på sjukdom. Det finns handsprit i lokalen, vi håller avstånd, undviker närkontakt och använder vårt sunda förnuft. Tänk också på att bjuda in potentiella medlemmar – du har ju i ditt avtal rätt att bjuda tre personer per år på detta fina och goda nätverk. Perfekt att bjuda med kunder och prospects!

Vi tänkte också starta upp nätverkandet mellan våra månadsmöten, med studiebesök och företagspresentationer ute hos våra medlemmar. Om du är intresserad av att hosta ett sådant möte eller bara vill prata 10 minuter – hör av dig till mig så hjälper jag till att samordna det! 

Datum Lund hösten 2020

19/8 (utomhus om vädret tillåter)

16/9

21/10

18/11

16/12

 

Varmt välkomna till en spännande höst där vi hjälper varandra till varma relation och mer business!

 

Varma hälsningar,

 

Helén

 

PS Kom ihåg att boka ditt kostnadsfria affärsutvecklande möte med mig, som region Skåne betalar för till och med september. Du hjälper dels dig själv att göra mer business, dels hjälper du mig DS