DAPE kundevent

Arrangör DAPE
Tid 2020-09-03 17:0019:00
Plats Högberga Gård Grindstegen 5-6 181 62 Lidingö, Stockholm
VIP-kväll med DAPE
 

Sluta aldrig att drömma!

Välkommen till en inspirerande kväll med DAPE och Fair Investments på Högberga Gård.

Torsdagen den 3 september är du och en vän varmt välkomna till Högberga Gård på Lidingö. DAPE och Fair Investments är kvällens värdar, två bolag som ägnar sig åt att förverkliga drömmar. Och som tycker att det är hög tid att vi alla börjar blicka framåt igen.

Mellan kl 17-19 ska vi dricka bubbel, äta något lätt, umgås, och inspireras av några spektakulära lyxiga pool- och spa-projekt, samt få en spaning kring hur du kan tänka kring placeringar framöver. Självklart håller vi lite avstånd och serverar handsprit också, så att alla kan känna sig trygga.

Du kommer att få träffa:

  • DAPE – premiumleverantör inom pool och bad, bygg och entreprenad, ”Tillsammans bygger vi förstklassig livskvalitet”.

  • Fair Investments – en unik partner inom kapitalförvaltning.

  • Högberga Gård – en historisk utsiktsplats för livsnjutare sedan 1911.

Anmäl dig idag - antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen


Daniel Åkerström, VD, DAPE

Får du förhinder är vi tacksamma för att du meddelar detta till Minna på minna@dape.se. Eventet är kostnadsfritt men vi debiterar en no-show-avgift på 500 kr per person om du inte dyker upp utan att ha avanmält dig.

P.S. Vill du veta mer om möjligheterna att stanna kvar efteråt för en välsmakande måltid, njuta av Högberga Gårds SPA-avdelning eller kanske passa på att övernatta? Maila minna@dape.se och skriv VIP-kväll i brevhuvudet så får du veta mer om vad som erbjuds. D.S.