Musik i Unnaryds Hembygdspark

Arrangör Unnaryd-Jälluntofta Hembygdsförening
Tid 2020-07-09 19:002020-08-22 20:15
Plats Unnaryds Hembygdspark, Byvägen 1, 31451 Unnaryd
Fullbokad
22/8 Driftwood Company
 
Fullbokad
9/7 Trio Wolski
 
16/7 Liliana Zavala
 
23/7 Vilma Flood
 
30/7 Happy Heartaches
 

Välkomna till en Corona-anpassad musiksommar i Unnaryds vackra Hembygdspark, med en unik fantastisk konsert varje torsdagskväll i juli. För att minska smittorisken så att alla ska vara trygga med att gå på konserterna så har vi tagit bort fikapausen i mitten. 


På grund av begränsat antal platser är bokning bindande. Du kan boka max 5 biljetter/person. Betalar gör du i dörren, kontant eller swish,100 kr. 

Skulle du få förhinder kan någon annan ta över din plats men då måste den uppge bokarens namn i dörren. Har du frågor maila till nielsen.tulda@gmail.com 


Akterna vi presenterar är: 

9/7 Trio Wolski
Trio Wolski, vinnare av European Folk Music Award 2019, är en folkmusiktrio baserade i Malmö. Tillsammans använder de sig av sina individuella kvalitéer och skapar musik som är både dynamisk och harmonisk.

16/7 Liliana Zavala Trio
Liliana, född och uppvuxen Argentina, skapar tillsammans med sin trio en spännande musikalisk resa driven av latinamerikanska rytmer. 

23/7 Vilma Flood
Svensk americana med pedal steel, slide gitarr, stora trummor, stämsång och så Vilmas vibrerande, direkt igenkännliga kraftfulla röst.

30/7 Happy Heartaches 
Bluegrassbandet blandar egetskrivet med egna tolkningar av den amerikanska folkmusikens låtskatt och bjuder på en sjujäkla show.

22/8 Driftwood Company 
Unnarydsbandet Driftwood Company består av familj och nära vänner som låter kärleken till platsen dom valt att kalla sitt hem genomsyra musiken.

Hoppas vi ses i parken!