HyllieLunchens Padelturnering 2020

Arrangör HyllieLunchen
Tid 2020-08-25 16:0020:30
Plats Hyllie Sportcenter. BOLLSPELSVÄGEN 3, Malmö , Malmö
Endast spel 175 KR
 
Spel med smoothie och bulle 200 KR
 
Spel med salladslunch 250 KR
 

 HyllieLunchens Padelturnering


Välkommen till vår första Padelturnering tillsammans med Hyllie Sportcenter!

Vi kommer bli 30 glada spelare som lottas in i olika grupper. Vilka två kommer stå som vinnare i HyllieLunchens första padelturnering? Vi kommer spela på deras utomhusbanor.

Du kommer kunna välja mellan 3 olika paket:

1. Endast spel, 175 kr

2. Spel med lunchsallad 250 kr

3. Spel med smoothie och bulle 200kr

Betalning sker via Swish.

Anmälan är bindande. Vid förhinder skriv till samir@hyllielunchen.se går även bra att ha en ersättare. Lämna namn och mejladress på din ersättare. Vid no show debiteras 175 kr 

Vi utlovar skratt, spänning och nätverkande! Efter turneringen flyttar vi oss vidare till Malmö Arena Hotells Sky Bar för After Padel ( för de som vill och kan). 

Kort om Hyllie Sportcenter:

Hylliesportcenter är Malmöregionens största sport- och friskvårdscenter med sina 20 000 kvm och med oanade möjligheter. Här välkomnar vi alla och inte minst en knutpunkt är våra padelbanor.

En är inomhus och tre är utomhusbanor precis vid ett trädäck där man kan fika eller förtära sin lunch eller helt enkelt bara njuta!


Kort om Padel:

Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Storleken på banan är 10m x 20m och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas i spelet. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar alltid dubbel.

Det fantastiska med padel är att alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten. Man behöver inte ha någon erfarenhet av racketsporter för att kunna njuta av sporten. Padel är mycket roligt och enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt. Padel kan spelas av alla oavsett kön eller ålder.

Klicka Här för att se hur vi ska spela ;)

Varmt välkomna önskar

HyllieLunchen och Hyllie Sportcenter