Fjällväg höst 2020 - inställt

Arrangör EFS & Salt Västerbotten, Solviks Folkhögskola
Tid 2020-09-17 00:002020-09-20 00:00
Plats EFS Fjällgård i Klippen , Online
Fjällväg tor-sön
 
Fjällväg fred-sön
 
Ledare
 

Fjällväg höst är tyvärr inställt i år.

Vill du åka till Klippen på egen hand finns det möjlighet till det!
Du bokar plats via Klippengårdens hemsida www.klippengarden.se

Fjällväg Höst 2020

- när hösten är som vackrast i fjällen!

Ett läger för dig, 20 år och äldre, som gillar att umgås i fjällen!


Datum
: 17 - 20 september 2020

Var: EFS Fjällgård i Klippen 

Pris: 1100kr (torsdag till söndag)
800kr (fredag - söndag)
Medlemskap i Salt Västerbotten ingår.

Betalning sker via Swish 123 453 68 19 när lägret närmar sig. Märk betalningen med ditt namn och Fjällväg. Håll utkik i din mejl!


Kost & logi ingår och några olika dagsaktiviteter med en inramning av morgon och aftonbön. Du ansvarar själv för resan till Klippen, samåk gärna. Vi kan även rekommendera några bussturer och ordna hämtning vid bussen.

FRÅGOR: Magdalena Sandberg, EFS Västerbotten magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se

ANMÄLAN: www.efsvasterbotten.se
https://simplesignup.se/event/168735
Begränsat antal platser.

Vi ses!

Arr. EFS och Salt Västerbotten, Solviks Folkhögskola, Sensus

Frågor om lägret, anmälan eller betalning?
Kontakta magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 22


Antalet platser är begränsade
Sista dag för anmälan är 1 september. 

......................................

Detaljerad information om lägret skickas till dig när anmälningstiden gått ut. 

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Erika Löfroth, erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. 

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus

Rabattkod 
Om någon annan ska betala är din rabattkod ANNANBETALAR
(Om du har angett ANNANBETALAR kommer eventuellt ett högre rabattbelopp än lägeravgiften att stå i slutsummeringen vilket inte spelar någon roll. Slutsumman kommer att stå som FREE.)