Utbuds- och fortbildningsdag med Dans i Nord 2020

Arrangör Dans i Nord
Tid 2020-09-09 12:0017:00
Plats Black Box, Studio Acusticum, Piteå
Anmälan
 

Välkommen till en inspirerande dag med Dans i Nord!


Vi presenterar Dans i Nords utbud för Norrbotten genom ett fantastiskt roligt, varierande och inspirerande program som vänder sig till barn från 2 år upp till gymnasiet. Du får också möjlighet att se Dans i Nords världsledande VR-produktion ”Blocking Light”, samt möta koreograferna som skapade verket. 


Dagen är också ett bra tillfälle för dig att öka dina kunskaper om dansen som scenkonstområde och hur Dans i Nord arbetar strategiskt för att sprida Dansen i regionen. 


Vi följer upp Dans i Nords medverkan på Folk & Kultur genom att bjuda in Linda K Nordfors som var moderator på programpunkten ”Vem är till för vem? - Utmanande danskonst i glesbygd”


Arrangemanget är kostnadsfritt för dig som arrangerar och köper in föreställningar, liksom för dina kollegor som är med och beslutar om eller påverkar förutsättningarna för dansen på olika sätt.


OBS! I år är det MAX 50 personer i publiken som gäller. Vi kommer att ha bestämda platser samt drop-in insläpp för att undvika trängsel i entrén. Vi stryker minglet med medverkande artister och grupper, men försöker ge mer utrymme för frågor i samband med de olika programpunkterna.

Varmt välkommen! 

För er som reser en bit och väljer att övernatta i Piteå finns det möjlighet att boka till förmånligt pris på Piteå Stadshotell.

Anmälan senast 7:e september

Om du får förhinder, kom ihåg att avboka i god tid, så att en eventuell reserv kan få ta din plats.

Kontakta gärna Dans i Nord vid eventuella frågor

Tel: 0911-69 69 91