Bankörning Sviestad onsdag den 3/6

Arrangör LMS i banracingsektion
Tid 2020-06-03 17:0020:00
Plats Linköpings Motorstadion, Sviestad, Linköping
Bankörning Sviestad onsdag den 3/6
 

Folkhälsomyndigheten har, som ni säkert vet satt begränsningar på folksamlingar över 50 personer, vilket innebär att vi måste begränsa deltagandet. Av den anledningen säljer vi ENDAST platser på FÖRKÖP (anmälan och betalning). Vi har även fattat beslut om att inte sälja biljetter till medåkning eftersom vi vill prioritera förarna.

Du måste vara medlem i Linköpings Motorsällskap LMS
Om du är medlem i LMS och inte betalt för 2020 eller vill bli medlem i LMS. Använd denna länk https://lms.se/Medlemskap.html  
Anmälan: Fyll i denna anmälningsblankett.

Innan du påbörjar din bokning i formuläret väljer du antalet bilar som bokningen ska avse med dropplisten till vänster.


Anmälan stänger senast den 2/6 kl 18.00 eller när maxantalet personer har nåtts.


Betalning:
Med Swish till 123 000 93 81. Ange namn och bankörning 3/6. Vid förhinder att delta återbetalas normalt inte avgiften.

Anmälan är inte godkänd förrän betalning registrerats hos LMS. 

Kostnad:

500 kr/bil. Extraförare 200 kr.Tillkommer eventuell endagslicens 150 kr. OBS! LMS funktionärer som jobbar två pass åker gratis, men betalar engångslicens om man saknar SBF-licens.

Obligatorisk förargenomgång: kl 16.45.

MED MIN ANMÄLAN INTYGAR JAG ATT BILEN ÄR FÖRSÄKRAD, SKATTAD OCH BESIKTIGAD ELLER HAR GODKÄND VAGNBOK. JAG ÄR ÄVEN MEDVETEN OM ATT ALL KÖRNING SKER PÅ EGEN RISK OCH ATT ARRANGÖRERNA FRÅNSÄGER SIG ALLT ANSVAR FÖR OLYCKOR OCH FÖR SKADOR PÅ MATERIEL OCH PERSON, INKLUSIVE EVENTUELLA SKADOR PÅ ANLÄGGNINGEN SOM EXEMPELVIS SKYDDSRÄCKEN. DET ÄR RESPEKTIVE FÖRARES ANSVAR ATT TA REDA PÅ VILKA REGLER SOM GÄLLER FÖR AKTUELLT KÖRTILLFÄLLE, BL.A GENOM ATT TILLGODOGÖRA SIG INFO FRÅN DAGENS FÖRARMÖTE.VID BEHOV ÅTAR JAG MIG ÄVEN ATT STÅ FLAGGVAKT MOT ERSÄTTNING.