IntraPhone workshop och nätverksträff hemtjänst/SäBo samt personlig assistans

Arrangör IntraPhone Solutions
Tid 2020-06-05 09:222020-10-01 09:22
Plats City Konferenscenter, Örebro
Workshop och nätverksträff
 


IntraPhone bjuder in till kostnadsfri dag med workshop och nätverksträff!

Vi bjuder in er att träffa andra inom ert verksamhetsområde, hemtjänst/SäBo (SoL) samt personlig assistans (SFB). Vi kommer tillsammans prata om hur vårt systemstöd kan bli bättre för er i vardagen. Ni kommer vara indelade i grupper för ert specifika område. Ni får också möjlighet att nätverka med varandra under dagen.

Vi vill erbjuda Sveriges bästa omsorg!

IntraPhone bjuder in till en kostnadsfri workshop och nätverksträff! Vi önskar att fortsätta arbetet tillsammans med er och göra vårt system ännu bättre och ge er de bästa verktygen.

Med tanke på Covid 19 kommer vi följa utvecklingen för att vid ändrade restriktioner istället hålla denna träffen virtuellt. Om läget ser ut som idag kommer vi ha träffen i Örebro. Dock kommer vi inte vara fler än 50 personer, se till att vi har gott om plats och hantera läget så att alla deltagare kan känna sig trygga på träffen. Givetvis vill vi att ni stannar hemma vid förkylningssymptom!

Workshop: Ni kommer få möjlighet att ta upp problem, ställa frågor samt föreslå hur vi kan hjälpa er med ert arbetssätt. Vi kommer ha både kundansvarig och utvecklare på plats från IntraPhone. Vi kommer främst fokusera på möjlighet till ett förbättrat system tillsammans med hur era behov ser ut. Vi har som mål att kunna ta fram konkreta lösningar i vårt system som bygger på era behov och dialogen från denna workshop.

Nätverk: Vi har också avsatt tid för fritt nätverk där ni inom ert arbetsfält får möjlighet att prata och knyta kontakter med varandra. Vi har förstått att detta är värdefullt för er och vi vill gärna hjälpa er att mötas och skapa gemensamma arbetsytor.

Anmälan ska senast ske 1 oktober. Antalet platser är begränsade.

När? 12 november, kl. 10.00- ca 15.00

Var? Örebro, City konferenscenter

Klostergatan 23 i Örebro

Agenda för dagen:

10.00 Kaffe och fralla

10.20 Uppstart workshop modererat av IntraPhone

10.45 Arbetspass modererat av IntraPhone

12.00 Lunch

13.00 Arbetspass modererat av IntraPhone

14.00 Nätverk i grupper

14.30 Kaffe och fika

Ni bekostar endast er egen resa! Övriga delar av programmet bjuder vi på.

Har du frågor kan du kontakta mig via epost till camilla.ljungman@intraphone.com

Evenemanget kan komma att ställas in vid bristande intresse eller vid situation som IntraPhone ej kan påverka.

Vi ses i Örebro!