Planera för framtiden och investera i solceller

Arrangör Energikontor Sydost
Tid 2020-05-25 15:0016:00
Plats Online
Planera för framtiden och investera i solceller
 

Webbinarium för dig som tänker investera i solceller


Energikontor Sydost och solenergiexperten Lars Andrén bjuder in till en webbaserad föreläsning för er som har för avsikt att skaffa solceller. Speciellt riktar sig innehållet till dig som driver företag. Missa inte detta unika tillfälle att få ta del av praktiska tips och råd samt möjlighet att ställa frågor till en av Sveriges mest anlitade solenergiföreläsare!

När: 25 maj, kl 15.00 - 16.00

Var: Microsoft Teams 
Har du inget Teams-konto? Du kan vara med ändå!
Se instruktioner för att ansluta till Teams utan konto


Personuppgiftshantering (GDPR)
Under eventet kommer vi notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsydost.se/dataskydd