Bjärka 20 (intresseanmälan)

Arrangör Elimförsamlingen Askeby/Örtomta
Tid 2020-06-30 14:002020-07-05 13:00
Plats Annexet vid Bjärka Säby Slott, Linköping
Bjärka 20
 

Välkommen

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till sommarens Bjärkaläger som äger rum i två omgångar:

  • Lilla Bjärkalägret, ett dagläger (med möjlighet till en övernattning) för barn födda 2012-2008 30 juni - 1 juli
  • Stora Bjärka 2.0 för ungdomar födda 2007-2002 1 juli - 5 juli 2020.

I anmälan kan du uppge om det är någon du vill bo tillsammans med (om du övernattar) så försöker vi ordna det. När du kommer till lägret blir du indelad i en "familj" som består av deltagare i olika åldrar. Även i familjen försöker vi ordna så att det i familjen är någon som du känner. Deltagarna i familjen kommer du att lära känna lite extra under veckan och ledarna i din familj har extra ansvar för att se till att du har det bra och trivs på lägret.

Dagarna på lägret är fyllda av bad, lek, tävlingar, sport, pyssel och gemenskap med gamla och nya vänner. Vi som ledare på lägret har en personlig tro på Jesus och under en timme på förmiddagen och en timme på kvällen berättar vi om vad tron på Jesus innebär. Vi vill vara tydliga med att det är ett kristet läger men vi vill också vara tydliga med att alla är välkomna och respekterade oavsett vad man själv tror eller inte tror på!

För vem? Lägret är för alla som är födda 2012 och tidigare. Lägret riktar sig främst till barn och ungdomar i Åkerbo och Linköping. De har företräde vid anmälan. 

Ta med: Sängkläder, kläder och skor för alla väder, badkläder, sportkläder, fick- lampa, bibel, anteckningsblock och penna, flytväst (om du har) och ett glatt humör.

Pris: Beror på vilket läger du anmäler dig till. Se sista frågan.

Betala inte innan du fått bekräftelse på att du fått plats!

Som förälder till lägerdeltagare har du till uppgift att hjälpa till med städningen vid lägrets slut. Uppgifterna delas ut kl 9:00 då städningen börjar och vi hjälps åt tills det är klart. 

Frågor: Har du några frågor kan du maila bjarka20@elim.se alternativt ringa Johanna Elander 073-901 29 49 eller Maja Persson 072-981 10 32.