Kopia av MIX Frukostföreläsning 27 mars 2020

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2020-03-27 09:282020-04-03 10:28
Plats Clarion Hotell Winn, Norra Slottsgatan 9, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Bli en vinnare på Google - lyft ditt företag till nästa nivå

Förståelsen för den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. Mars frukostföreläsning  är till för dig som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler, för att kunna arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare på Brath AB. Med över 14 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

När han gästar MIX kommer han bland annat att prata om:

  • Svenskarna och Internet
  • Digital sökstrategi – Ställ rätt frågor
  • Mobilen först!
  • Samspelet mellan SEO och SEM
  • Google Ads – arbeta smart och betala mindre
  • Sökmotoroptimeringens grunder
  • Outreach SEO

Om Brath AB

Brath AB grundades år 2012 av Magnus Bråth och har 30 anställda med kontor både i Örnsköldsvik och Stockholm. Magnus är en av världens främsta sökmotoroptimeringsspecialister och arbetar numera främst med strategi och ledning. Företaget har genom åren fått en rad utmärkelser som till exempel Gasellpriset och årets normbrytare. Brath AB har också uppmärksammats världen över på grund av sina sex timmars arbetsdag.

OBS! Vi inleder föreläsningen med årsmöte 07:45. Det är alltså extra viktigt att vi startar i tid denna gång, så vi hinner lyssna på Oskars alla klokskaper. Maila info@mixgavleborg.se om du vill få handlingarna till årsmötet innan mötet.

VARMT VÄLKOMMEN DEN 27 MARS!