21 Dagars Utmaning April 2020

Tid 2020-03-30 04:002020-04-19 23:59
Plats Online, Online
21 Dagars Utmaning April 2020
 

21 DAGARS UTMANING APRIL

ÄR DU REDO ATT INVESTERA 21 DAGAR FÖR ATT GE DIN FYSIK OCH HÄLSA ETT LYFT?

I 21 Day Challenge ingår:
0
  • Skräddarsytt kostupplägg där Herbalifes produkter ingår, minimum Formula 1 shake med möjlighet att utöka och välja ditt skräddarsydda paket
  • Dagliga online träningspass, för både nybörjare, tränad och vältränad
  • Utbildning i enkel, grundläggande näringslära för att du ska få bästa resultat
  • Recept och tips på hur du komponerar goda och hälsosamma måltider.
  • Sluten facebookgrupp med pepp och tips från engagerade ledare.
Feedback från tidigare deltagare:

"Att kunna göra dessa pass hemma är guld! Många kvällar man tränat sent hemma, vilket jag förmodligen aldrig gjort om jag inte haft denna utmaning! Mår mycket bättre av att träna ofta. Känner mig mkt starkare och frukosten är en perfekt start på dagen! Tack! "

Mitt mål med att vara med här var att bli starkare och piggare att slippa åka iväg hemifrån och träna.
Träning som blir av helt enkelt!"

"När jag startade kände jag mig svag i kroppen och allmänt trött, lätt att skylla på vädret 
Nu känner jag mig mkt piggare, har under två tillfällen tänkt att jag är för trött för att träna, sen gjort det ändå och känt mig super pigg efteråt. Så härligt! "

"Jag har känt mig mindre stressad i att kunna träna hemma och slippa åka iväg från familjen, i mitt jobb är jag borta många kvällar så är rädd om dom jag får hemma med familjen😍
Det bästa är att jag trodde att min kropp mådde bättre av två ”rejäla pass” i veckan men nu känner jag att det här med 10-15 min/dag passar min kropp perfekt. Känner mig starkare än på länge och har inte sträckt mig eller fått ont vilket jag fått av några tabata pass under hösten.
Blir glad av all pepp och engagemang ifrån gruppen"


"Som vid tidigare 21-dagarsutmaningar så är vikt och mått inte mitt prio. Det bästa har varit att få träning "serverad" så att jag kan träna så mycket eller så lite, ofta eller sällan som passar mig. Då blir det av, och träningen får mig att fungera så mycket bättre i vardagen. Härligt med pepp från gruppen och de fantastiska och outtröttliga coacherna! Älskar min morgonshake!"