Padelkampen 2020

Arrangör Arena Reklam AB
Plats Stråhallen, Stråvägen 25, Karlskoga
Anmäl ditt lag till Padelkampen
 

Med anledning av Covid -19 skjuts Padelkampen upp till dess att viruset anses kontrollerat. Inget nytt datum är fastställt, men vi kommer meddela samtliga anmälda deltagare om nytt datum minst en månad i förväg. Anmälningssidan fortsätter hållas öppen för nya anmälningar precis som vanligt. Om nytt datum inte passar går det bra att byta ut lagmedlemmar eller avboka sitt lag utan kostnad.Arena Reklam AB bjuder in till Padelkampen i samarbete med Stråhallen och Karlskoga Padelklubb.

Padelkampen är en padelturnering där företag gör upp om titeln under en dags spel och nätverkande i Stråhallen, Karlskoga. Nytt för i år är att spelstilen är något justerad och anpassad efter mer traditionellt americano-spel där det mellan lagen görs upp om ett bestämt antal poäng per match.
Vinsten i turneringen består av tjänster och produkter från Arena Reklam till ett värde av 10 000kr (välj fritt bland våra produkter, tjänster eller varumärken som Craft, Wilson, Orrefors, Global, Carlobolaget, Berkeley m.fl.)

Kostnaden är 990:-/lag (exkl. moms) och i priset ingår:
  • Minst 3 gruppspelsmatcher
  • Lunch
  • Individuella lagtröjor
  • Sportig goodiebag

NYHET! Padelkampen + mässpaket
I år kan du och/eller dina kollegor även representera ditt företag i Stråhallen genom en plats på vår minimässa. Håll i en kul aktivitet, tävling eller utmaning och/eller passa på att marknadsföra ditt företag och nätverka med kunder. Kostnad för Padelkampens mässpaket är 1990:- (exkl. moms). I mässpaketet ingår en lagplats i padelturneringen, mässplats från kl. 8-19, lunch samt en rollup med valfri design. För att boka in Padelkampen med mässplats bokar du in ditt lag i formuläret som vanligt och lägger till mässplatsen i nästa steg i bokningen. 

Företag som inte deltar i turneringen men ändå är intresserade av att delta på mässan är välkomna i mån av plats. Kostnad inkl. rollup 1495:-. Ta kontakt med sofia@arenareklam.com med förfrågan eller mer information.


Turneringen

Ett lag ska bestå av 2 personer. Det är okej att bilda lag med kund eller annan utomstående under förutsättning att laget representerar ett företag. Vi uppmuntrar mixade lag, men det går också bra att anmäla två kvinnor eller två män i ett lag. Vid anmälan väljer ni vilken spelarnivå ni ligger på erfarenhetsmässigt i ert padelspel. Det behöver inte vara samma nivå på båda spelarna i laget. Välj mellan följande nivåer:
1. Nybörjare
2. Motionär
3: Stabil
4. Avancerad
5. Elit


Vardera lag får tilldelat en gruppspelstid á 4 timmar. Det är viktigt att laget kan närvara under hela sin tilldelade gruppspelstid, men inte nödvändigt att närvara under den gruppspelstid som laget inte blivit tilldelat. Vi kan inte på förhand avvara specifik en gruppspelstid till något lag. Slutspel och final börjar från kl 16.00 och spelas av de lag som har gått vidare från gruppspelen. 


Preliminärt schema för dagen (med reservation för ändringar)
Gruppspel 1: 08.00-12.00
Gruppspel 2: 12.00-16.00
Slutspel: 16.00-18.00
Final: 18.15

Efter finalen är det prisutdelning där det även delas ut priser till andra- och tredjeplaceringar, samt eventuella jokerpriser.


Det finns endast ett begränsat antal platser, så säkra ditt deltagande idag!

När deltagarlistan är full kan du istället skriva upp dig på reservlistan så återkommer vi om det dyker upp någon ledig plats i turneringen. Observera att reservlistan inte garanterar plats i Padelkampen. Vi går i ordningsföljd på reservlistan men förbehåller oss rätten att välja det första laget i lämplig klass vid behov.

Frågor som rör Padelkampen eller anmälan kan ställas till sofia@arenareklam.com.

OBS! Anmälan är bindande och faktura kommer skickas efter anmälan är gjord. Mer detaljerad information och specifikationer kring deltagande, regler och tider skickas ut separat efter anmälan är gjord.