Företagarboost: Ordning och reda

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2020-03-18 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Företagarboost: Ordning och reda
 


Ordning och reda!

 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
18 mars kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

 

Har du full koll på dina nycklar? På din tid? På dina papper, mejl och alla andra saker runt omkring dig? Du vet att du sparar tid, pengar och stress genom att vara organiserad - men vet inte riktigt hur du skall få till det?

 

Välkommen att lyssna på Ordningskonsulten denna morgon. Kom och lär dig hur du kan hjälpa dig själv genom att bli lite mer organiserad!

 

Linda Gemal driver företaget Ordningskonsulten, där hon hjälper människor - både företag och privatpersoner - med att skapa ordning och reda i deras liv. Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen; till digital ordning och tidsplanering, samt inspirerande föreläsningar och utbildningar i ämnet. Linda arbetar även med styling och inredning, vilket ofta går hand i hand.  

 

SPARA TID - SPARA PENGAR - MINIMERA STRESS! 

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 15/3: xx  

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

15/4 Finansiera företaget/Handelsbanken och Connect i samverkan

3/6 Tänk som en hacker! / Mikael Jansson, Active Mind Solutions

16/9 Yoga för att funka bättre/Nicki Schönström, Nyoga studio

14/10 Influencer marketing/Diana Dontsova, Diadonna