Hantera stress och främja hälsa

Arrangör Monika Rodgers
Tid 2020-03-12 17:0019:30
Plats LivingRoom CC Rödabergsgatan 11, Stockholm
12 mars -2 april
1200 kr

Vill du lära dig att hantera stress bättre, skapa mer balans i vardagen och ta steg i riktning mot det liv du vill leva? 


Under fyra träffar pratar vi livsfrågor, lär oss hantera en stressig tillvaro och att möta livet i dess upp- och nedgångar. Kursen bygger på ACT, acceptance and commitment training, och ger värdefulla, praktiska livskunskaper. Materialet är framtaget av Fredrik Livheim, leg. psykolog och ACT utbildare. Vi träffas i liten grupp och du får med dig både teori och övningar, och vi får tid för gemensam reflektion. Vi kommer gå igenom:


  • Hur stress påverkar oss och hur man kan skapa distans till sina tankar istället för att fastna i negativa spiraler eller ältande. 
  • Hur man kan träna på ett accepterande förhållningssätt till saker som händer istället för att kämpa emot det vi inte kan kontrollera.
  • Hur vi vill leva vårt liv och vad det är som får oss att må bra och vad som ger oss energi. Vi gör övningar för att få fatt på det som är viktigt för oss och tränar på att ta steg i den riktningen, och tittar också på vad som kan hindra oss.

Fyra torsdagar 12/3, 19/3, 26/3 och 2/4 kl. 17.00-19.30 på LivingRoom Coffee & Connection. Kursavgift 1 200 kr för fyra träffar. Kursledare: Monika Rodgers. För frågor och mer information kontakta monika.rodgers@inact.nu. Max 12 deltagare.