Effektivt antikorruptionsarbete – hur uppnår man det?

Arrangör Transparency International Sverige
Tid 2020-03-06 08:0009:30
Plats Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 42, Stockholm
Frukostseminarium 6 mars
 

Under hösten 2019 har Transparency International Sverige diskuterat med och samlat in kunskap från experter om deras erfarenhet och uppfattning av företags arbete mot korruption med fokus på Östersjöområdet.

Vad utmärker ett effektivt antikorruptions- och integritetsprogram? Vilken påverkan har ledningens inställning? Vilka är de åtgärder som ger långvarigt resultat?

Välkommen till ett frukostseminarium där vi delar med oss av resultatet från en behovsanalys om effektivt antikorruptionsarbete i Östersjöområdet – med fokus på Sverige och Litauen. Vi diskuterar inte enbart företagens eget antikorruptions- och integritetsarbete men även vilka roller offentlig sektor och civilsamhället har.

Pär Ahlberger, Ambassadör för internationellt hållbart företagande på Utrikesdepartementet, kommenterar resultatet och ger sin syn på arbetet mot korruption.


----
Detta seminarium är del av projektet ”Together towards integrity: Building partnerships for sustainable future in the Baltic Sea region", vilket är finansierat av Svenska Institutet.