Frukostmöte med Joakim Ollén och Mårten Hedlund

Arrangör Nyföretagarcenter Syd
Tid 2020-03-03 07:4509:00
Plats EC Södertull Södra Vallgatan 5, Malmö
Frukostmöte med Joakim Ollén och Mårten Hedlund
 

Entreprenörerna Mårten Hedlund och Joakim Ollén, berättar om Svaneholm Open - ATP Champions Tour och vad detta världsevent med ikoner som John McEnroe och Mats Wilander betyder för Sverige och vår region på kort och lång sikt. Vi får veta varför satsningen görs, om turneringen 2020 och inte minst om spelet bakom kulisserna


Nu tar arrangörerna och ATP ytterligare ett steg när 8 Grand Slam vinnare eller tidigare världsettor (4 i varje lag) tas ut av lagkaptenerna, ikonerna John McEnroe och Mats Wilander, till en ytterst prestigefyllda utmaning - lagtävlingen Svaneholm Open - ATP Champions Tour som därmed får en unik position på touren.

Svaneholm Open - ATP Champions Tour är en visuell del av en omfattande satsning för att få fram en ny svensk världsstjärna igen. Genom att lyfta fram ikoner, hjältar och förebilder lägger entreprenörerna grunden för det som ska bli Skandinaviens nya nav för tennis.

Förutom Svaneholm Open ska det byggas ett kompetenscenter med en tennisakademi, unika träningsfaciliteter, skola och mycket mer.
På talkshowen träffar ni entreprenören och idégivaren till projekten Mårten Hedlund och den nya styrelseledamoten i Svaneholm Open den f.d. politikerna Joakim Ollén, som numera kallar sig samhällsbyggare.
På frukostmötet/talkshowen ska mer detaljer presenteras kring projekten och hur Skurup ska bli ett tenniscenter i Köpenhamnsregionen och varför världsmedborgarna Wilander och McEnroe ställer upp som frontfigurer i denna tennissatsning.