Visual Storytelling & Digital Strategi på Instagram

Arrangör Visit Piteå
Tid 2020-03-10 09:0012:00
Plats Piteå Stadshotell, Piteå
Anmälan
 

 Visit Piteå bjuder in till Instagram-workshop 

med Cashew Kitchen (Agnes Gällhagen)  

Denna workshop hålls av Agnes som är receptkreatör, matfotograf och content creator. Sedan 2014 driver hon den populära vegobloggen och instagramkontot @cashewkitchen. Hon skapar regelbundet innehåll åt varumärken som Electrolux, Saltå Kvarn och Wasa, och hennes signum är vackra, färgstarka matbilder och iögonfallande receptfilmer. Agnes utbildar även inom matlagning, matstyling, visual storytelling samt digital strategi. Hösten 2020 kommer hennes första kokbok ut på Norstedts förlag.

InnehållVi börjar dagen med att gå igenom några konkreta tips och strategier för att skapa en så genuin närvaro på sociala medier som möjligt. Vi kommer även att prata om hur du förmedlar din story på ett visuellt intresseväckande sätt. Sedan bygger vi vidare med en workshop för att sätta igång den innehållsskapande processen och skapa klarhet i vilken typ av innehåll som är relevant för just ditt företag att dela och varför. Denna workshop brukar vara väldigt givande oavsett om din verksamhet är nystartad eller väletablerad. Det är lätt hänt att man tappar bort sig lite på vägen, så syftet här är att hitta tillbaka till kärnan. Det är nämligen det vi vill använda som drivkraft för vår sociala medier-närvaro! Agnes gör själv regelbundet denna övning i sitt eget företag.


Datum: Tisdag 10 mars 2020
Tid: 09:00 - 12:00 
Plats: Piteå Stadshotell 

Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag! Max 2 personer från samma företag. Ta gärna med er egen dator/telefon på passet om ni har möjlighet. Denna aktivitet är gratis för Visit Piteås medlemmar. För icke medlemmar tillkommer en kostnad på 995 kr ex moms per person. 

Vid frågor:

David Wellborg (david@visitpitea.se)

070 - 680 60 79

Varmt välkomna!