AW med BPW Stockholm och Generalsekreteraren för Folk och Försvar

Arrangör BPW Stockholm
Tid 2020-03-05 17:0020:00
Plats Restaurangen (Glasbaren) på Nationalmuseum Södra Blasieholmshamnen 2, Stockho...
Medlem 180 kr
 
Gäst 280 kr
 

BPW STOCKHOLM • 5 mars 2020 • 17.00-20.00
Event & After Work  med Maud Holma von Heijne Generalsekreterare på Folk och Försvar


Sveriges säkerhet - hela folkets angelägenhet

Maud Holma von Heijne är generalsekreterare på Folk och Försvar, en organisation som arbetar för vill sprida kunskap och främja en levande debatt om säkerhetspolitik i Sverige och världen, samt om samhällets krisberedskap och totalförsvar. Många har hört talats om deras Konferensens i Sälen, vad sas i år och vad gör dem egentligen mer?

Folk och Försvar är en organisation som funnits sen 1940, med uppgift att informera om försvars- och Säkerhetspolitik. Generalsekreterare Maud Holma von Heijne kommer att berätta om hur organisationen varje år möter ca 14 000 personer och genomför ca 400 aktiviteter inom ramen för sitt uppdrag och mycket mer.

Välkommen!
När: 5 mars 17.00
Var: Restaurangen (Glasbaren) på Nationalmuseum Södra Blasieholmshamnen 2, Stockholm
Pris: 280 för gäst och 180 för medlem betalning sker på plats med kort.
Anmälan: 

Avanmälan sker minst 24 h innan till stockholm.bpw@gmail.com, annars kan en avgift komma att debiteras.


Om BPW 

Är du yrkeskvinna och intresserad av att knyta kontakter med andra kvinnor i yrkeslivet då har du kommit rätt. Vi tillhör en världsomfattande nätverk och är representerade i alla världsdelar och 100 länder. BPW Sweden verkar på 10 orter. Vi arbetar för att stärka kvinnors roll i yrkeslivet och livslångt lärande. Det är grunden och med det följer frågor som rör jämställdhet, hälsa och livskvalitet mm. Möjligheter till många nya möten med intressanta kvinnor.