Förändring börjar hos dig - Öka din insikt, förmåga och drivkraft att hantera och leda förändring

Arrangör Nativa
Tid 2020-03-09 15:0018:00
Plats The Great Northern, Skellefteå
Utbildning
 

Förändring börjar hos dig - Öka din insikt, förmåga och drivkraft att hantera och leda förändring

Förändringstakten går allt snabbare - särskilt tack vare all ny teknik, men även för att globaliseringen gör att vi har många fler att både inspireras och jagas av.

Något som är konstant är däremot hur våra hjärnor är uppbyggda och fungerar, och tätt knutet till det de psykologiska drivkrafterna bakom människors beteenden.

Under den här utbildningsprocessen får du en verktygslåda som hjälper dig att bli medveten om och acceptera egna och andras reaktioner på förändring.

Under nio timmar fördelade på tre måndagar får du uppleva hur din kropp och ditt sinne reagerar på förändring, och ökad förståelse om hur din hjärna arbetar och hur vi kan gå vidare när förändringens vindar viner. Du får praktisk övning i verktyg som baseras på kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi, beteendeekonomi och kontemplativa praktiker där hela människan får ta plats.

Utbildningen arrangeras av Nativa och utbildare är Charlotte Hellgren. Med lång erfarenhet från lärande- och förändringsprocesser erbjuder Nativa en utbildningsprocess som ökar medarbetare och ledares drivkraft, förmåga och handlingar att hantera och leda förändring, och skapa positiv hållbar utveckling för människa, organisation och samhälle.

Tack vare att utbildningen är en pilot får du ett riktigt bra pris! Begränsat antal platser, så anmäl dig idag.

Tid: Måndagar i februari (10/2, 17/2, 24/2) kl 15.00-18.00

Plats: The Great Northern

Investering: 1 875 kr inkl moms

Antal platser: 20


Sista anmälningsdag: 2 mars

Anmälningslänk: