Jane Inspirerar - Kristin "Krickelin" Lagerqvist

Arrangör Jane Norrbotten
Tid 2020-03-18 18:0020:00
Plats Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23, Luleå
Jane Inspirerar - Kristin "Krickelin" Lagerqvist
 

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver sig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att leva ligger nära hjärtat. Fokus ligger på livet vid kusten och Kristin har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Här får ni möta Kristin – en bloggare, fotograf och kreatör som har satt livet utanför storstaden på kartan i sociala medier. https://krickelins.se

Vi inom Jane Norrbotten är extra nyfikna på hur Kristin och fler kvinnor kring Varberg arbetar för att bygga upp långsiktiga samarbeten, som dels ger fler affärer men även ett samhälle som fler kan trivas i, och känns sig inkluderade i. 

---

Föreläsningen är den andra av fyra som Jane Norrbotten genomför med stöd av Luleå kommun och Region Norrbotten. En serie inspirerande och utvecklande föreläsningar för entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar. 

Jane Norrbotten är en ideell förening för kreativa kvinnor i Norrbotten. Alla föreläsningar genomförs i en Jane-anda baserat på föreningen stadgar och värdegrund. På våra föreläsningar i denna serie är alla välkomna – oavsett könsidentitet och yrke!

Vi tar en anmälningsavgift på 100:-/person för icke medlem.
I avgiften ingår alkoholfritt mingel-bubbel med vegetariskt tilltugg. 
Du anmäler dig här och betalar på plats – Swish/kort/kontant. 

Vill du bli medlem? Mejla till janenorrbotten@gmail.com

För medlemmar i Jane Norrbotten är evenemanget kostnadsfritt. Dessutom kan du som medlem hänga med på frukost med Kristin torsdag 19/3. För mer info se vår slutna medlemsgrupp på Facebook. 

Mingel från 18.00 och föreläsning från 18.30-20.00. Varmt välkomna!

Vi har en "no show-avgift" på 200:- om du inte avbokar din plats vid förhinder senast dagen innan. Avbokning görs till janenorrbotten@gmail.com.
Din bokning kan överlåtas till annan person.