Affärsutveckling, Företagsstöd och Ägarskiften

Arrangör Kalix kommun
Tid 2020-02-18 11:0013:00
Plats Hotell Valhall, Before
Näringslivslunch
 

Affärsutveckling, Företagsstöd och Ägarskiften

Välkommen till ett lunchseminarium med Kalix näringsliv. Här kan du välja att inspireras, nätverka och göra affärer. Vi bjuder på ett intressant program.
Lunchvärdar: Almi Företagspartner Nord, Region Norrbotten, Connect

Moderator: Lena Jansson

Tid: 11.00–13.00 (Föreläsningen börjar 12.00)

Så här gör man: Var och en som vill äta hämtar mat i lunchrestaurangen, betalar själv och fortsätter sedan rakt fram in till Before.

Anmälan: Föreläsningen är avgiftsfri, men vi behöver din anmälan senast dagen innan. Antalet platser är begränsat. (ca 30 platser)


Program 18 februari:

Almi

Din affär ger en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi.

Undrar du varför det inte finns pengar på kontot fast affärerna går bra? Har du någon gång önskat att det fanns ett enkelt sätt att få en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi? Vill du förbättra företagets lönsamhet och behöver en långsiktig strategi för det? Är du helt enkelt redo att ta ditt företag till nästa nivå? Då kan Din affär vara något för dig.

Affärsrådgivare Claudia Esberg och Lina Nordström berättar mer.

Region Norrbotten

Behöver du finansiering för att utveckla ditt företag, utveckla eller ta fram nya produkter och tjänster, investera i nya maskiner eller lokaler?

Oavsett om ditt företag är stort eller litet, nystartat eller etablerat så har Region Norrbotten stöd som kan passa dig. Turistföretagare, verkstad eller industri – ni är alla välkomna.

Handläggare vid företagsstöd presenterar olika möjligheter till stöd.


Connect
Funderar du på ägarskifte i ditt bolag? Eller kanske att nästa generation kan tänkas ta över? Vilka möjligheter kan medarbetarna ha att driva företaget vidare? Connect tillsammans med Coompanion erbjuder dig all tänkbar hjälp med svåra frågor som dessa. Vi har en lösning som du kommer att ha stor nytta av. Vi berättar mer vid träffen. Se mer på www.agarskiften.com.

Efter lunchmötet finns handläggare av företagsstöd vid Region Norrbotten, affärsrådgivare vid Almi och Connect på plats för att berätta mer om hur de kan hjälpa just dig. Boka egen tid på e-post hans.sundell@kalix.se