Lunchträff Skellefteå: Hjärnan och affekter- varför gör vi som vi gör? med Lena Stenvall

Arrangör LTU och KVIST/Teknikkvinnor Övre Norrland
Tid 2020-02-19 11:3013:00
Plats Caféscenen, Nordanå, Skellefteå
Standardbiljett
 

Hjärnan och affekter- varför gör vi som vi gör?

Hur kunskap om våra motivationssystem kan hjälpa oss att både utvecklas och skapa förutsättningar för återhämtning och hållbarhet.


Datum: Onsdag 19 februari 

Plats: Caféscenen Nordanå, Skellefteå

Lunch serveras från 11:30, föreläsningen börjar 12:00.


Lena Stenvall om föreläsningen: 

Jag arbetade mellan 1984-2017  som behandlare på öppenvårdsmottagningen på psykiatriska kliniken i Skellefteå där jag fått en gedigen erfarenhet av innebar att möta personer i stress/ psykisk ohälsa. De sista 10 åren träffade jag i stort sett bara våldsutsatta kvinnor & traumapatienter.

 

2013 erbjöds jag arbetet som projektledare i Psykisk hälsa i fokus- här fick jag fördjupa mig i psykisk ohälsa kopplat mot arbetsliv, stress, utmattning och framförallt förebyggande insatser på området. Att lugna stressade hjärnor är ett av mina stora intresseområden och jag ser till att fördjupa mina kunskaper på det området regelbundet. Jag är glad att kunna konstatera att projektet ledde fram till bland annat en chefsutbildning ämnet. Sedan juli 2017 är jag numera anställd åt Skellefteå kommun med bland annat med uppdraget att just utbilda chefer i förebyggande i psykisk hälsa kopplat till arbetslivet.


OBS! Begränsat antal platser, så om du anmält dig och inte kan komma så ska du lämna återbud till: sara.lindahl(at)dataductus.se

Evenemanget är kostnadsfritt men vi tar ut en no-show avgift på 100:-.