Kunskapsdialog med Samordningsförbundet Älv & Kust

Arrangör Samordningsförbundet Älv & Kust
Tid 2020-03-19 09:0015:00
Plats Hotell & Konferens Fars Hatt Kungälv
Standardbiljett
 

Du är varmt välkommen till en kunskapsdialog som Samordningsförbundet Älv & Kust arrangerar för rehabkoordinatorer i vårt område!

När:     19 mars klockan 09.00-15.00

Var:      Fars Hatt, Kungälv

Exakt program kommer längre fram men vi jobbar för att ordna en dag där Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Samordningsförbundet informerar om uppdrag kring samverkan, nyheter, förändringar osv i sina verksamheter. Det finns en önskan och en tanke att även bjuda in våra Personliga Ombud som verkar i flera av våra kommuner för att de kan berätta om sitt uppdrag. Ytterligare ett önskemål som kommit fram är att någon från HR avdelningen på någon kommun skulle kunna medverka för att prata om hur de arbetar med rehabärenden/samverkan för sina sjukskrivna. Vi planerar också för att efter lunch göra en mindre workshop där några samverkans/rehabärenden diskuteras just för att lyfta blicken kring hur man kan tänka, agera kring samverkansärenden.

Just nu är det planeringsfas för dagen men vi behöver ändå veta hur många som kan och vill komma därav önskan om svar för anmälan.