Inspirera då du talar inför folk

Arrangör Gävle Affärskvinnor
Tid 2020-02-20 18:3021:00
Inspirera då du talar inför folk
 

OBS! Antal platser är begränsade till 15 denna gång

DATUM: 20 februari
TID: 18:30 - 21:00
PLATS: meddelas senare
KOSTNAD: Fritt för medlem, icke medlem betalar 300kr och får då även 1 års medlemsskap.

INSPIRERA DÅ DU TALAR INFÖR FOLK
Flera undersökningar visar att en av de värsta sakerna vi människor kan utsättas för är att tala inför publik. Men det behöver inte vara så.

Med enkla tekniker kan du styra ditt förhållningssätt till en plats där det blir trivsammare både i blickfånget och i vardagslivet. I denna korta workshop speciellt för Gävle Affärskvinnor, får du möjlighet att träna på hur du kan bli närvarande med dina åhörare och få dem inspirerade. Du får tips om hur du kan träna upp en fin scennärvaro och hur du hanterar tiden före och efter framträdanden.

För att seminariet ska bli så givande som möjligt erbjuder jag alla att hålla en liten presentation om sitt företag. Alla får minst 5 minuter men kanske mer beroende på hur många som anmäler sig. På så vis får alla en chans att applicera de tekniker vi tränar på, plus att vi får veta mer om varandras företag.

Min bok “I CAN’T DO IT! Why did I say yes?” tar upp det som händer då vi gladeligen tackat ja till ett uppdrag, men ångrar oss bittert då tidpunkten för framträdandet närmar sig. Den innehåller de tekniker vi kommer att träna på under workshopen och mycket mer. Boken är en kompanjon då du ska presentera dig själv i alla sammanhang.

Workshopdeltagarna den 20 februari 2020 får 20% rabatt på boken som är till försäljning under kvällen.

Britt Forsberg
070 561 34 74
britt@brittforsberg.com
www.brittforsberg.com