MIX Frukostföreläsning 31 januari 2020

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2020-01-31 07:0009:00
Plats Clarion Hotell Winn, Norra Slottsgatan 9, Gävle

Eventet stängt för nya bokningar

Ta kontrollen och skapa ett fantastiskt ekonomiskt år 2020!

På årets första MIX frukost får du en unik möjlighet att vässa ditt ekonomiska år och ta kontroll över din ekonomi med hjälp av Mia Ingelström, PT i Ekonomi. Den 31 januari går hon igenom de bästa tipsen för dig.

Alla förtjänar att leva den bästa versionen av sitt liv. Men många är idag okunniga om de viktigaste delarna i att skapa ekonomisk frihet. De flesta har ingen aning om vad som har störst inverkan på den personliga ekonomin.

Mia Ingelström är civilekonomen som gjorde ett aktivt val när hon lämnade ekorrhjulet för att resa jorden runt med sin familj i ett år. Därefter startade hon sitt företag, som med enkla och handfasta verktyg hjälper företagare och privatpersoner att ta kontroll över sin ekonomi. Hon förklarar på ett lättsamt sätt och blandar konkreta tips med inspiration och känslan av att ekonomi varken behöver vara krångligt eller svårt.

Sagt om föreläsningarna:
”Man kan inte annat än att bli inspirerad av fantastiska kvinnor! Bästa Mia Ingelström gjorde en suverän och otroligt uppskattad föreläsning som blåste bort tankarna på smärta och fyllde mig med styrka och positivitet! DET är POWER!”

”På ett magiskt sätt skapar hon underhållande medvetenhet hos publiken om hur drömmar kan uppfyllas genom full koll på privatekonomin. Både privatpersoner och egenföretagare behöver en Mia för medvetna val för alla delar av livet.”

”Mia var helt underbart inspirerande som föreläsare. Glad och sprudlande, jättehärlig!”

Varmt välkommen den 31 januari!