TA Testdag, TANU Rond 4 + 5 & 3hNU.se @ Gelleråsen Arena [Timeattacknu.se]

Arrangör TAnu.se
Tid 2020-08-21 09:002020-08-23 18:00
Plats Karlskoga Motorstadion, Gelleråsen, Karlskoga
Anmälan Rond 4+5
 
TA Testdag Fredag 2990:-
 
TA Testdag Fredag (DRIVER PLUS 2020) - 2490:-
 
TA-AM Tävlingsdebut Lör el. Sön (Första gången tävlande i AM-klass 40% rabatt) - 2990:-
 
Time Attack "Wild Card" lör el. sön (Uppge dag nästa sida) - 3900:-
 
COMBO: TA Testdag + Time Attack "Wild Card" lör el. sön (Uppge dag nästa sida) - 5490:-
 
MAXI WEEKEND COMBO 2: TA Testdag + Time Attack "Wild card" Lör och Sön - 6890:-
 
NY! Volvo C30 TA-paket (Anmälningsavgift Club-AM med bil, utrustning licens mm. - Uppge dag nästa sida) - 5490:-
 
NY! Gokart battle (Lördag, Teamavgift för 3 personer) - 1490:-
 
3hNU.se (Testpass 4x 15min som tävlande som "Wild Card" i Club-AM SÖNDAG (ersätter övriga testpass) - 1990:-
 
3hNU.se (Långlopp SÖNDAG 3h 2-4 förare) - 3490:-
 
Garageplats (Weekend) - 1800:-
 
Elskåp (Pris för hela helgen eller singeldag) - 350:-
 
Grillkväll med TAnu-crew, mat från Matmästarna Södertälje (Fre) - 165:-
 
Grillkväll med TAnu-crew, mat från Matmästarna Södertälje (Lör) - 165:-
 
Licens eller försäkring medåkare - 200:-
 
FAKTURA (om du vill få din körning fakturerad på företag, tillkommer +25% på varje pris; blir annars privat)
 

Gelleråsen Arena Time Attack Weekend 21 - 23 augusti är årets absolut mest körglada TimeattackNU.se arrangemang och du som total nybörjare eller erfaren banförare varmt välkommen!

Här avgörs TimeattackNU-serien som kör två deltävlingar (lör + sön) med en testdag på fredagen och avslutningsvis vårt sista 3-timmars långlopp för enklare www.3hNU.se bilar där det nu går hyra flera olika typer av bilar!

OBS! Tävlingarna kommer sändas *LIVE* av vår hyllade mediapartner för Live-streaming SLC RACING (KLICKA FÖR KANAL!)

(OBS! Priserna höjdes med +500:- för sen anmälan efter 1 augusti!)

Alla som deltar på vår testdag får en tidtagnings-transponder och kan löpande kolla era varvtider via vår partner SLC.
Nybörjare och de som behöver extra stöd får fri kostnadsfri tillgång till en instruktör i depån (förarcoachning går boka separat).

På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal samt sekretariat som alltid har trevligt folk på plats. 

På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass: KLICKA FÖR FACEBOOK.

SUMMERING:

TA Testdag (fre):
Dagen är indelad i fyra grupper (1: Nybörjare, 2: Erfaren Amatör 3: Supersporbil 4: Extrembil) som under sina respektive pass har fri tillgång till banan. 5-6x 15min kvalitativ körning utlovad. Vi har dessutom nybörjarplatser (begränsat antal) för de som kört väldigt lite bana innan, ni har dessutom en egen klassvärd tillgänglig före och efter era pass.

TA Tävling (lör):
Lördag kör samtliga klasser Rond 4. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld. På denna dag kan du också hyra en Volvo C30 och ett komplett paket för att göra Time Attack debut för endast 5490:-. 

På kvällen körs även en Gokart battle där du och två andra förare kan utmana andra team och funktionärer från TA-cirkusen!
Vi hjälper dig gärna att hitta rätt plats om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.se). 

TA Tävling + 3hNU.se långlopp (sön):
Lördag kör samtliga klasser Rond 5. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt plats om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.se). 

Dagen går till så att du besiktar in din bil på morgonen, erhåller en transponder och följer sedan ditt tidsschema där du tilldelats klass/grupp. Du är garanterat ett warm-up heat, två kval och en A eller B-final beroende på hur du placerar dig. 

Inga seriepoäng erhålls, men du har fortfarande chansen att hamna överst på podiet och vinna priser på själva tävlingen.

HYR BIL -  FÖR TA:
Vi har ett begränsat antal platser för ett "Richard Göransson C30 Time Attack Challenge"-paket liksom ett nytt samarbete för den som vill ha massor av körtid med www.3hNU.se bil från Svenssons bildemo.

"Richard Göransson C30 Time Attack Challenge" - Hyr en Volvo C30 i raceutförande ihop med ett paket inkl. allt för att göra Time Attack debut!
Sugen på en Time Attack batalj med racingvännen men ni har olika eller ingen bil alls? 
Möts med exakt likadana Volvo C30 i raceutförande och gör debut på Gelleråsen!

Kör Volvo C30 2.0 och tävla i TA på lördagen med all, utrustning, lunch, licens mm. som ingår.

Alla kör i klassen Club-AM och får köra warm-up, två kval samt A/B-final. Snabbaste C30 vinner även ett eget pris. 
PRIS: 5490:- (kan faktureras på företag för +25%).


GOKART: Utmana andra förares team samt TANU Crew på Gelleråsens fina Gokartbana:

Anmäl dig själv och två vänner, kanske någon ur familjen, en mekaniker eller varför inte sponsor? På lördag kväll möts 12 team i ett långlopp där alla för varsin stint i Gokarten. 

Top 3 får ett dryckespaket på vår galamiddag!

PRIS: 1490:- för tre förare inkl. all utrustning etc (kan faktureras på företag för +25%).

TIME ATTACK COMBO-PAKET: Boka flera dagars körning och spara mycket pengar:
Det går bra att till förmånligt paketpris boka mer än en dag. TA-testdag + En dags tävlan sparar över 1000:- och allra förmånligast är att boka TA-testdag och två dagars tävlande som sparar totalt ca 3000:-!

FAKTURA: Ni som vill boka för att få på företagsfaktura (anmälan bindande, tillkommer +25% på priset) klickar i detta alternativ (+ev. anmälan tävlan).

LUNCH: Karlskoga har sin restaurang öppet som vanligt och vi rekommenderar att äta där. Notera tiderna som det är lunchpaus = Då kommer funktionärer ha förtur i kön.

TIME ATTACK PIT BBQ GRILLKVÄLL:
Under fredag och lördagskvällen 18.30 och framåt efter prisutdelningen bjuder vi in samtliga förare och team till grillstugan som finns till höger om alla stugor. Detta event har vi extra fin mat från vår partner Matmästarna Södertälje.

ELSKÅP (350:-, hela helgen): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, ni måste anmäla er ankomst för att få använda elen. Kontroller kommer utföras löpande av banan under helgen.

LICENS/PERSONFÖRSÄKRING FÖRARE EL. MEDÅKARE (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning.
- - - - -
Varmt välkomna till ännu en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar kvalitativ bankörning & Time Attack!

FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.