HyllieLunchen med Fatmir Seremeti

Arrangör HyllieLunchen
Tid 2019-12-03 11:3013:30
Plats Percys, Malmö Arena, Malmö
Nätverkslunch
 

Välkommen till HyllieLunchen!

 

Tisdagar kör vi som alltid HyllieLunchen, kom och skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Kostar bara din lunch och du får gärna ta med dig kollegor, affärsvänner eller andra som vill skapa fler möjligheter.

Denna tisdag kommer vi få besök av Fatmir Seremeti.

Från mörker till framgång

En föreläsning om min resa från Rosengård till Paralympics och världen.

Vi bär alla på en inre superkraft men det krävs passion och rätt inställning för att få fram den. Att vara blind i hjärtat och hjärnan är betydligt värre än att vara blind i ögonen.
Mitt namn är Fatmir Seremeti och jag är föreläsare och entreprenör. I min föreläsning får lyssnarna ta del av min resa från när jag i tonåren förlorade stora delar av synen till följd av grön starr och hamnade långt ner i ett själsligt mörker med depression, ångest och viljan att ge upp. Till att tjugo år senare få den stora äran att få vara bordskavaljer till kronprinsessan Victoria på en idrottsgala. Min synskada har inneburit stor sorg, vilsenhet och utmaningar men har också lett till erfarenheter och möjligheter jag aldrig trodde var möjliga. När en dörr stängs, öppnas en annan men man behöver ibland en liten knuff för att våga kliva igenom.
Mina framgångar och motgångar samt alla resor i världen har lärt mig massor om livet. Perspektiv, ödmjukhet men också att det till synes omöjliga är möjligt. Föreläsningen växlar friskt mellan allvar och humor där lyssnarna får ta del av allt från en vardag med synnedsättning i Sverige till prestationer på högsta elitnivå, på de största arenorna i världen. 

Denna tisdag får ni absolut inte missa!

Varmt välkomna!

Samir &  Ireet


Samarbetspartners: