Välkommen till Frukost med näringslivet den 13 december!

Arrangör Piteå kommun
Tid 2019-12-13 07:1508:45
Plats 2Kök Acusticum, Piteå
Frukost med näringslivet i Piteå
 

Välkommen till Piteås centrala mötesplats för företag, nätverk och organisationer. Här kan du regelbundet träffa nya affärskontakter över en god frukost. Vi lovar inspirerande samtal, intressanta personer och spännande program. Ta med dig kollegor och kunder och gör en lönsam rivstart på dagen.

Dörrarna öppnas 07.15, programmet börjar 7.45 och pågår ca 30 minuter, sedan fortsätter minglet till 08.45.

Frukosten startar med luciatåg
Musikhögskolans Kammarkör bjuder på en stämningsfull start på dagen. Har du inte hittat julstämningen ännu, du hittar den garanterat här. 

Lundqvist Trä
Nya fabriken på Haraholmen är nu igång och första byggsatsen har levererats. Att flytta en fabriksverksamhet är inte enkelt, men nu är de snart i mål. Här finns nu en verksamhet som möjliggör effektivare produktioner och större kapacitet.

Jocke Hansson, delägare Plåtcentrum i Piteå, Mikael Johansson, vd Ambra
Tillsammans med kompanjonen Andreas Granberg bildar Jocke nya fastighetsbolaget Fotplåten Fastigheter. Ett företag som nu köper Lundqvist Träs tidigare lokaler. In i den nya lokalen flyttar Plåtcentrum tillsammans med bla ventilationsföretaget Ambra. De bägge företagen ser många synergieffekter med att sitta under samma tak. Ambras etableraring i Piteå gör att företagen nu kommer att samarbeta kring många olika projekt framöver. Ett samarbete som gynnar både dem själva och deras kunder.   

Frukostvärd: NELAB o ComDaTe 


Varmt välkommen!


Under frukosten tas foton, vill du inte vara med på bild kontakta Ann Wikström tel: 070-325 29 77.