Företagarfrukost i Koppardalen om kompetens och utveckling

Arrangör Tillväxt Avesta
Tid 2019-12-10 07:3008:30
Plats Restaurang Koppardalen, Polervägen 12, Koppardalen (parkera gärna utanför Ve...
Standardbiljett
 

Möjligheter till kompetensutveckling till ett bra pris men också exempel på företagstillväxt, står på agendan när årets sista företagarfrukost står för dörren. Smak av julen för flera sinnen föregår frukostmötet där vi träffar Malin Olsson, Hälsoverket och Jan Nyström från Midroc project Management AB i Koppardalen. 

Men vi får också möta Högskolan Dalarna som berättar om hur du som företagare kan få möjlighet att ta del av akademisk kompetens i det egna företagets utveckling. Projektet heter ”Knowledge Transfer Partnerships” (KTP) och har funnits i Sverige sedan 2014, men kommer ursprungligen från Storbritannien där det funnit i 30 år. Låter det krångligt? Företaget behöver ha sund ekonomi och tillväxtvilja, samt behov av kunskap på akademisk nivå så att företaget tillförs något, inte bara samma kompetens som redan finns på företaget.

En viktig chans till kompetensförsörjning! Det kan vara just den där personen som efter en analys av ditt företag har matchats efter sin egen kompetens och företagets behov och som därmed bidrar i de svåra utvecklingsfrågorna som man funderar över. En person/akademiker som dessutom själv har hjälp i arbetet av en akademisk coach och en affärscoach från högskolan.

Hugg tillfället och prata med Per Edén eller Johan Kostela vid mötet.


Välkomna!

Plats

Restaurang Koppardalen, Polervägen 12, Koppardalen
(parkera gärna utanför Verket och ta trappan ner)