Föreläsning med Maria Österåker

Arrangör Luleå Science Park & Go Business
Tid 2019-11-28 08:0008:45
Plats Luleå Science Park, Aurorum 1C, Luleå

Eventet stängt för nya bokningar

Vi är fullbokade!

Behöver du bli bättre på att ta betalt?

Under en inspirerande frukostföreläsning får du konkreta tips och idéer för hur du prissätter din produkt eller tjänst, hur du skapar värde i det du säljer och hur prissättning, försäljning och marknadsföring hänger ihop. 

Föreläsare är Maria Österåker, författaren bakom boken Ta betalt – om prissättning i skapande branscher. Österåker är ekonomie doktor, föreläsare och egenföretagare och har under många år föreläst kring konsten att ta betalt. 

Vi lär oss bland annat fyra perspektiv på prissättning -självbaserad prissättning, kostnadsbaserad prissättning, marknadsbaserad prissättning och kundbaserad prissättning. Vi går igenom den psykologiska aspekten av prissättning och vi går igenom vardagliga situationer som att pruta. Under föreläsningen går vi genom de fällor vi vanligtvis trillar i när vi tänker pris och lär oss konstatera det faktum att det kunden värdesätter betalar hen också för.

Varmt välkommen!
Vi bjuder på frukost och föreläsningen är kostnadsfri men vi har en "no show-avgift" på 200 kr om du inte avbokar din plats vid förhinder senast dagen innan. Avbokning görs till hej@luleasciencepark.se