IntraPhones nätverks- och användarträff 2020

Arrangör IntraPhone Solutions AB
Tid 2019-11-01 12:402020-03-13 12:00
Plats Elite Grand Hotell Norrköping, Norrköping
IntraPhone nätverk och användarträff 2020
 

IntraPhones årliga nätverks- och användarträff, välkommen!

 

Den 18–19 maj kommer vi att ha vår årliga användarträff på Elite Grand Hotell i Norrköping. Hotellet håller högsta klass och är vackert beläget med gångavstånd till järnvägsstationen i Norrköping. Åker du tåg är du med andra ord snart framme vid hotellet när du anlänt till C-stationen i Norrköping. Vi önskar dig välkommen! 


På hotellet finns bl.a. ett mindre spa och relaxavdelning.


Läs mer om hotellet här: Elite Grand Hotell i Norrköping.


Agenda hittar du här.


För att boka dig har du hamnat rätt! Du gör detta här via bokningsformuläret (knappen Boka uppe i vänster hörn). 


Sista dag för bokning är den 24 mars.


Utöver en träff från lunch till lunch vill vi gärna ta tillfället i akt att bjuda in alla som arbetar inom SFB (personlig assistans) på en extra nätverksträff i samband med detta. Ni är välkomna till hotellet redan kl 09.00 för att tillsammans med oss från IntraPhone nätverka och ta del av riktade nyheter från oss gällande ert arbetsområde. Vi kommer att skicka separat information om detta.


För att våra kunder ska få så mycket ut av träffen som möjligt har vi delat in våra kunder i olika ”spår”. Vi kommer ha särskilda aktiviteter uppdelade i spår hemtjänst/särskilt boende (SoL) och personlig assistans (SFB). Utöver det kommer vi såklart ha gemensamma spår och föreläsningar samt en härlig middag på kvällen. 


Vi har bjudit in Ergin Özdemir och Ninni Länsberg för inspirerande föreläsningar där vi bemöter de utmaningar vi ser inom vården och hur vi ska möta dem. 

Vi får även besök av kunder som berättar om sin resa och utmaningar den inneburit, nätverksövningar samt visning av nyheter från oss. Utöver vår fullspäckade agenda får ni deltagare möjlighet att prata och byta erfarenheter med varandra!


Givetvis kommer IntraPhone vara representerade med samtliga avdelningar och alla beredda på dialog samt frågor och funderingar.


Träffen kostar 4900 SEK/deltagare inklusive övernattning i enkelrum alternativt 3200 SEK/deltagare exklusive övernattning. I priset ingår samtliga delar i programmet (se agenda). 


Nytt för detta året är att även Kompanion med sitt planeringssystem kommer att ha sin användarträff samtidigt och delta i de gemensamma föreläsningarna.


Önskar du ytterligare övernattningsnätter kontaktar ni hotellet själva.


Obs: Avbokning senast den 24:e mars för full återbetalning. Avbokning senare  ersätts ej. 


Det har aldrig hänt, men evenemanget kan komma att ställas in vid bristande intresse. Information om detta kommer i sådant fall ut innan tid för avbokning har passerat.


Har du frågor kring användarträffen eller anmälningen kan du kontakta camilla.ljungman@intraphone.com.