Tiilväxt Syd höst-kickoff

Arrangör Tillväxt Syd
Tid 2019-09-06 08:0010:00
Plats Biograf Scala, Ystad
Tiilväxt Syd höst-kickoff
 

Nu kör vi igång igen


Välkommen till höstens kickoff den 6 september. Efter en lång fin sommar är det dags att dags att komma igång igen. Vi startar morgonen med kaffe och fralla innan vi presenterar höstens spännande program.

Vi kommer även att ha framtidsspanaren Joakim Jardenberg på plats och han kommer att ge oss sina tankar runt digitaliseringen:

Den stora årliga undersökningen ”Svenskarna och Internet” ger ett tydligt svar: vårt samhälle är i princip helt digitaliserat. Men när man lyssnar på den dagliga debatten så måste man fråga sig om Internet är vår bästa vän eller värsta fiende. Det offentliga samtalet påverkar så klart det upplevda förtroende för nätet i allmänhet — och för företagarens relation till de möjligheter som faktiskt erbjuds. Så i ett läge där allting fortsätter hända i ett rasande tempo, och där det mesta sägs se mörkt ut, hur kan och bör vi förhålla oss?


Den här spaningen in i framtiden är tänkt att fungera som en hjälpreda för att se och höra det som händer, förstå det, för att sedan hitta det som faktiskt går att göra. Idag och imorgon. Vi kommer utmana oss själva och varandra, hitta en förtjusning för utvecklingen och få tips om framgångsrika sätt att komma framåt. Det handlar om att se möjligheter i utmaningarna och lösningar istället för att fastna i problemen. Det handlar om affärer. Och det handlar mer om människorna än om tekniken. 


Hoppas att vi ses den 6 september.


Välkommen!