PRACTIE YOU - The art of holding space

Arrangör Stilla tankar
Tid 2019-10-11 12:002020-03-14 16:00
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm
Info om Practice You
 

PRACTICE YOU – and the art of holding space

Som lärare/vägledare håller du space för en rad olika människor. Alla med sin egen unika resa bakom och framför sig. Den resan tar de med sig i mötet med dig, oavsett om det är på en yogamatta, i en arbetsgrupp eller föreläsningssal. Den resan rör upp tankar och känslor.

Som lärare/vägledare behöver du hållla space för detta. Det betyder inte att du behöver ta ansvar och lösa något men du behöver känna dig trygg i dig själv för att kunna möta det som händer hos andra.

Practice You ger dig möjligheten till den tryggheten. Under fyra moduler ses vi och utforskar nio viktiga aspekter av dig. För det är i jobbet med dig själv som du sedan hittar tryggheten i att möta andra. Om du vet vad som triggar dig, både positivt och negativt så har du en bättre möjlighet att ta hand om det. Då behärskar du– the art of holdning space – på ett ypperligt sätt. För det är precis det du gör som lärare/vägledare– håller space. Det handlar aldrig någonsin om bara dig eller bara om deltagarna. Det handlar om att hålla allt som händer. Att inte gå helt in i deltagarna och tappa dig själv och inte heller att låta deltagarna komma hela vägen in i dig så att du tappar din kraft.

Practice You guidar dig i konsten att behålla dig själv – tillsammans med andra. Att vara närvarande både i dig själv, dina elever/deltagare och din undervisning/jobb.

På marknaden finns idag en uppsjö av fördjuningskurser. Alla precis lika viktiga för att du ska växa som människa och lärare/vägledare. Practice You tar dig ett snäpp djupare – du får fördjupa dig i dig själv, det som är ditt allra viktigaste verktyg i ditt liv.

Utöver våra fyra gemensamma moduler får du också jobba med ditt WHY, ditt varför. Varför du älskar att undervisa/föreläsa/lära ut. Du får hjälp att hitta dina drivkrafter via Storycoaching. Detta arbete sker individuellt och bokas i anslutning till kursen. Du kan välja att gå den innan, under eller efter modulerna. Storycoachingen är vid två tillfällen, två timmar varje gång. Syftet med denna coachning är att du får en kompass som hjälper dig att navigera rätt. En kompass som guidar dig rätt . Gång på gång

Yoga, meditation, andning och olika övningar är några av de verktyg vi jobbar med men DU är den som är i fokus

Om något inom dig väcks och hjärtat ropar ja så klicka i infoknappen så kommer mer info via mejl med all info om datum, priset och annat praktiskt

Vill du kontakta mig direkt så når du mig på stillatankar@gmail.com alt 0736-194419

Ser fram emot att träffa dig i oktober