Strömstad Jobbmässa

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2020-03-05 08:0015:00
Plats Strömstad Gymnasium. , Strömstad
Företag
 
Utbildning
 

Kompetensförsörjningen är den största utmaningen på arbetsmarknaden - den 5 Mars 2020 är det dags för Jobb & Utbildningsmässa i Strömstad igen!


Jobb & Utbildningsmässan i Strömstad är en stor möjlighet för er företagare och utbildningsanordnare att kunna inspirera och rekrytera på plats - över 1000 elever förväntas besöka mässan - ta möjligheten att finnas på plats som företag!

Arbetsförmedlingen i samarbete med Strömstad Kommun & Strömstad Gymnasium skapar en unik dag med syfte att skapa naturliga möten, bygga nätverk samt för marknadsföring, inspirera andra att välja er bransch och verksamhet.
Datum: Torsdagen den 5 mars

Tid: kl. 09,00 - 15,00

Plats: Strömstad Gymnasium

Kostnad: Anmälningsavgift 1000kr ex moms

(inkl. max 3 personer från företaget, möblerad monter med ståbord och stol, lunch, fika, wifi - eventuellt överskott tillfaller de elever som är med och arrangerar mässan)

Anmälan: Är bindande och information om betalning skickas ut i ett separat utskick senare närmare mässdagen under år 2020.


OBS!

Begränsat antal platser, först till kvarn! Om inte tillräckligt många företag har anmält sig innan årets slut kan vi behöva ta beslut i januari om att inte arrangera denna mässa.Nyheter!

På kommande mässa satsar vi ännu mer på våra ungdomar och yngre elever - över 1000 elever förväntas besöka mässan denna dag! 

Vi får feedback från er företagare om att ni önskar få med högstadieeleverna på mässan för att kunna inspirera inför framtida gymnasieval - så detta satsar vi på denna gång!
Preliminärt mässprogram:

08,00 - Lokalen öppnar för utställare

08,30 - Information i aulan för utställare


09,00 - 12,,00 MÄSSAN ÖPPEN FÖR GRUNDSKOLEELEVER & GYMNASIEELVER

       09,00 - 10,30 - Grundskoleelever

De yngre eleverna kommer att delta på mässan för att finna inspiration till framtida drömyrken, hur de kan välja gymnasieprogram för att nå dit och även för att se möjliga praoplatser. 

       10:30- 12:00  - Gymnasieelever


12:00-13:00 LUNCH


13:00-15:00 MÄSSAN ÖPPEN FÖR ALLMÄNHETEN + ELEVER FRÅN VUXENUTBILDNING
Vad ingår i anmälan och mässavgiften som utställare?

Vad förväntas av er som utställare?

  • Finnas på plats mellan senast kl. 08,30 och fram till stängning kl. 15,00.

  • Informationsmaterial medtages själva för att locka besökare till just er monter. Använd gärna fantasin för att visa upp er verksamhet, möjlighet att prova på eller få en inblick i hur en arbetsdag ser ut!

  • Var gärna tydlig med vilka lediga jobb ni kan erbjuda så att det blir lättare för besökare att hitta er!

Har ni några önskemål eller synpunkter? Kontakta mässansvarig:


Carina Fransson

Telefon: 010-486 31 56

E-post: carina.j.fransson@arbetsformedlingen.se