Jobb & Utbildningsmässa i Uddevalla 2020

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2020-02-27 09:0016:00
Plats Agnebergshallen, Uddevalla
Anmälan Företagare
 
Anmälan Utbildningsanordnare
 

Kompetensförsörjningen är den största utmaningen på arbetsmarknaden. Jobb & Utbildningsmässan i Uddevalla är därför en stor möjlighet för er företagare och utbildningsanordnare att kunna inspirera och rekrytera på plats!

Arbetsförmedlingen i samarbete med Uddevalla kommuns gymnasieskola, Tillväxtavdelningen och Uddevalla Näringsliv skapar en unik dag med syfte att skapa naturliga möten, bygga nätverk samt för marknadsföring, inspirera andra att välja er bransch och verksamhet.
Datum: Torsdagen den 27 februari 2020

Tid: kl. 09,00 - 16,00

Plats: Agnebergshallen

Kostnad:  Kostnadsfritt (avgift om 400 kr tillkommer vid bokning av mässbord och stol)Nyheter!


På kommande mässa satsar vi ännu mer på våra ungdomar och yngre elever! 

Vi får feedback från er företagare om att ni önskar få med högstadieeleverna på mässan för att kunna inspirera inför framtida gymnasieval - så detta satsar vi på denna gång!


Förbokade intervjuer

Nytt för kommande mässa är att det kommer finnas möjlighet att för dig som utställare anmäla sitt intresse att ha inbokade intervjuer med personer som anmält sitt intresse för er rekrytering. Ni uppger detta i anmälningsformuläret.


Vad ingår i min anmälan som utställare?


Vad ingår EJ i min anmälan som utställare?

  • Möblering ingår ej, önskas bord och stol kan detta kompletteras till en kostnad om 400kr. Ange detta i anmälningsformuläret så bistår vi med den servicen och ser till att möblerna står på er monterplats när ni kommer.


Vad förväntas av er som utställare?

  • Finnas på plats mellan senast kl. 09,00 och fram tills stängning kl. 16,00.
  • Medtag egna bord och stolar eller komplettera i anmälningsformuläret att ni önskar beställa bord + stol till självkostnadspris 400kr så ordnar vi med att få möblerna på plats när ni kommer.
  • Informationsmaterial medtages själva för att locka besökare till just er monter. Använd gärna fantasin för att visa upp er verksamhet, möjlighet att prova på eller få en inblick i hur en arbetsdag ser ut! Var gärna tydlig med vilka lediga jobb ni kan erbjuda så att det blir lättare för besökare att hitta er!

Preliminärt schema för dig som utställare:


Mässdagen - Torsdagen den 27 februari 2020

Kl. 08,00 Utställare får tillgång till Agnebergshallen, montrar byggs upp

Kl. 09.30 Kaffe och fralla serveras - Information från mässarrangörerna (här förväntas du som utställare vara senast på plats)Kl. 10.00-13.00  - MÄSSAN ÖPPEN FÖR ELEVER

Kl. 13.00 - 14.00 - Gemensam LUNCH i Agnebergsskolan


Kl. 14.00-16.00 -  MÄSSAN ÖPPEN FÖR ALLMÄNHET 

(det förväntas att ni som utställare finns på plats hela mässdagen fram till kl. 16,00)Passa på att anmäla dig redan idag. Begränsat antal platser!


Kontaktuppgifter för information och frågor:

Arbetsförmedlingen Carina Fransson

Telefon: 010-486 31 56

E-post: Carina.j.fransson@arbetsformedlingen.se