Jobb & Utbildningsmässa i Uddevalla 2020

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2020-02-27 09:0016:00
Plats Agnebergshallen, Uddevalla
Anmälan Företagare
 
Anmälan Utbildningsanordnare
 

Kompetensförsörjningen är den största utmaningen på arbetsmarknaden - den 27 februari 2020 är det dags igen för Jobb & Utbildningsmässan i Uddevalla!

Det är en stor möjlighet för er företagare och utbildningsanordnare att kunna inspirera och rekrytera på plats - mässans har mellan 3000-4000 besökare varje år, varav hälften är vår framtida arbetskraft - ungdomar!

Arbetsförmedlingen i samarbete med Uddevalla kommuns gymnasieskola, Tillväxtavdelningen och Uddevalla Näringsliv skapar en unik dag med syfte att inspirera och rekrytera.

En dag fylld av möten mellan skola och näringsliv, nya kontakter mellan såväl företag och utbildningar inom er bransch som den tillgängliga arbetskraften i närområdet! -

Ta möjligheten att påverka kompetensförsörjningen för er verksamhet ur ett kort och långsiktigt perspektiv!

OBS! Vi kommer att stänga anmälan den 18 februari.Datum: Torsdagen den 27 februari 2020

Tid: kl. 09,00 - 16,00

Plats: Agnebergshallen, Uddevalla

Kostnad:  Kostnadsfritt (avgift om 400 kr tillkommer vid bokning av mässbord och stol, bokning görs senare i anmälan)NYHETER


På kommande mässa satsar vi ännu mer på våra ungdomar och yngre elever! 

Vi får feedback från er företagare om att ni önskar få med högstadieeleverna på mässan för att kunna inspirera inför framtida gymnasieval - så detta satsar vi på denna gång!


Den tidigare Sommarjobbsmässan som kommunen arrangerat är nu en del av Jobb & Utbildningsmässan. Företag - söker ni enbart sommarpersonal?

I år kommer den tidigare Sommarjobbsmässan vara en del av Jobb och Utbildningsmässan. Vilket innebär att företag som enbart rekryterar inför sommaren kommer ha möjlighet att stå placerade tillsammans - detta för att göra det lättare för ungdomar som letar första sommarjobbet att hitta till er! Detta anges i anmälan.

Vad ingår i min anmälan som utställare?


Vad ingår EJ i min anmälan som utställare?

  • Möblering ingår ej, önskas bord och stol kan detta kompletteras till en kostnad om 400kr. Ange detta i anmälningsformuläret så bistår vi med den servicen och ser till att möblerna står på er monterplats när ni kommer.


Vad förväntas av er som utställare?

  • Finnas på plats mellan senast kl. 09,00 och fram tills stängning kl. 16,00.
  • Medtag egna bord och stolar eller komplettera i anmälningsformuläret att ni önskar beställa bord + stol till självkostnadspris 400kr så ordnar vi med att få möblerna på plats när ni kommer.
  • Informationsmaterial medtages själva för att locka besökare till just er monter. Använd gärna fantasin för att visa upp er verksamhet, möjlighet att prova på eller få en inblick i hur en arbetsdag ser ut! Var gärna tydlig med vilka lediga jobb ni kan erbjuda så att det blir lättare för besökare att hitta er!

Preliminärt schema för dig som utställare:


Mässdagen - Torsdagen den 27 februari 2020

Kl. 08,00 Utställare får tillgång till Agnebergshallen, montrar byggs upp

Kl. 09.30 Kaffe och fralla serveras - Information från mässarrangörerna (här förväntas du som utställare vara senast på plats)Kl. 10.00-13.00  - MÄSSAN ÖPPEN FÖR ELEVER

Kl. 13.00 - 14.00 - Gemensam LUNCH i Agnebergsskolan


Kl. 14.00-16.00 -  MÄSSAN ÖPPEN FÖR ALLMÄNHET 

(det förväntas att ni som utställare finns på plats hela mässdagen fram till kl. 16,00)Kontaktuppgifter för information och frågor:

Arbetsförmedlingen Carina Fransson

Telefon: 010-486 31 56

E-post: Carina.j.fransson@arbetsformedlingen.se