Frukostföreläsning med Per Sjöfors, Atenga Insights

Arrangör Luleå Science Park & Artic Business Incubator
Tid 2019-05-23 08:0009:00
Plats Luleå Science Park, Aurorum 1 C, Luleå
Frukostföreläsning
 


Vi är fullbokade!
Jag har en fantastisk idé - men hur skall jag prissätta den?


Lyssna på Atenga Insights medgrundare och prisexpert, Per Sjöfors.
Lär dig om nya metoder att mäta dina kunders betalningsvilja för att öka din försäljningsvolym och omsättning. 


När är jag för billig och när är jag för dyr? Genom att känna dina kunders verkliga betalningsvilja kan du positionera din produkt, sätta rätt pris och öka din försäljning och vinst. Du får en flygande start helt enkelt!

Per Sjöfors utgår från sin internationella erfarenhet från över 500 företag från hela världen i olika branscher.

Under föreläsningen berättar Per om konkreta fall och exempel på hur du kan öka din försäljning snabbare genom bättre prissättning speciellt för dig som är entreprenör och vill få fart på försäljningen.


Om Per Sjöfors:
Per är baserad i Los Angeles, där han föreläser om prissättning på USC (University of Southern California) och UCLA (University of Los Angeles) och på konferenser. Han har drivit ett av USA:s mest betrodda priskonsultföretag. Per är ofta omnämnd i internationell press bl a. Fortune Magazine, Forbes Magazine, NY Times och LA Times. Han uppträder ofta i affärsinriktade radio- och TV-program. Per Sjöfors är en av grundarna av Atenga Insights Group AB.
Vi bjuder på frukost och föreläsningen är kostnadsfri men vi har en "no show-avgift" på 200 kr om du inte avbokar din plats vid förhinder senast dagen innan föreläsningen. Avbokning görs till hej@luleasciencepark.se