Hello Creative Teaterkurs Barn i stan Dieselverkstaden Saga Teater Improvisation Kostym Karaktär Pjäs Spela teater Sportlov Sportlovskurs Barn Ungdom

INSTÄLLD! SPORTLOV 12-14år! 2-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

Arrangör Hello Creative och ABF
Tid 2019-02-27 10:002019-02-28 14:00
Plats Dieselverkstaden Markusplatsen 17, Sickla , Nacka
SPORTLOV 12-14år! 2-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren
950 kr

INSTÄLLD!SPORTLOV! 2-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

Under två dagar ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld!!

Temat för kursen är ”Saga blir till Verklighet”. Vi improviserar, gör roliga övningar, använder oss av rekvisita och kostym. Vi utforskar hur vi vill sätta en klassisk berättelse i ett modernt och verkligt sammanhang. Vi lära känna varandra, vår berättarteknik och karaktärer. Andra dagen avslutas med att vi spelar vår moderna version, för varandra.

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i två roliga dagar!

Kommande tvådatum: Onsdag 27/2, kl.10:00-14:00, Dramasalen i Dieselverkstaden Torsdag 28/2, kl. 10:00-14:00, Dramasalen i Dieselverkstaden. Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck.

Ålder: 12-14år. Inga förkunskaper krävs. Deltagaravgift: 950kr. Anmälan är bindande, men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan. I samarbete med ABF.

Hjärtligt Välkommen för vidare info och frågor: www.hellocreative.se eller contact@hellocreative.se

Be creative! Be unique! Be You!

Erica Löfgren: är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör, yogaledare och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Hon fokuserar på att ge unga och vuxna en möjlighet att utveckla sin fantasi, improvisera, växa i sin identitet, samarbeta, lyssna och bli sedda. För fritid, skola, organisationer, institutioner och företag. Erica ingår även i samarbeten, där olikheter och konstformer får möta varandra och inspirera. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse