Medlemsmöte: besök från Demokrativillorsutredningen

Arrangör Civos - Civilsamhällets organisationer i samverkan
Tid 2018-12-03 09:0013:00
Plats Karlavägen 100 A, plan 8, Stockholm., Stockholm
Anmälan 3 december
 

INBJUDAN TILL MEDLEMSMÖTE 3 december

Välkommen till medlemsmöte i Civos med besök från Demokrativillorsutredningen!

<<-- Anmälan via knappen "Boka" senast 30 november

De gästar oss för att de vill höra just er organisations åsikter. Kom och dela med er till utredningen så att de i sin tur kan komma fram med bästa förslag som är verklighetsförankrade. Kanske har ni redan träffat utredningen, ni är mer än välkomna ändå. Det är i samtal som vi också kommer fram till fler tankar och vi vill i så fall utveckla dem tillsammans med er. Det kommer också finns en extra tid för er som inte träffat utredningen.

Under sista timmen, 12:00-13:00, kommer ni få egentid med utredningen för att fördjupa era tankar. Detta är exklusivt för er som inte har haft samtal med utredningen. De vill gärna höra vad ni tänker och tycker.

Välkommen att delta i ett samtal inom Civos med varandra och med utredare. Samtalet blir ett underlag för Civos framtida agerande i frågan. En av Civos uppgifter är att påverka framtida lagstiftning och upprätthålla goda relationer dels med tjänstemän, dels med beslutsfattande politiker. 

Datum: Måndagen den 3 december
Tid: Klockan 09.00 – 13.00 
PlatsKarlavägen 100 A, plan 8, Stockholm.

Till följd av att vi måste veta hur många som kommer delta ber vi dig därför att skicka in din föranmälan senast den 30 november. Frågor kan ställas till info@civos.se

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till styrelse@civos.se.


Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,
Civos styrelse