Hello Creative Kreativt SportloveRetreat Dramapedagogik Kreativitet BildocgForm Text och Poesi Uttryck & Intryck Utforksa Fantasi SKapakraft Identitet Välmående Personlig utvecklin Retreat för Ungdomar

Kreativt SportlosRetreat med Maria & Erica

Arrangör Erica Löfgren & Maria Karlsson
Tid 2018-03-02 10:0013:00
Plats Mamta Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan, Stockholm
Kreativt SportlovsRetreat
350 kr

Kreativt SportlovsRetreat med Maria & Erica!

Ett tillfälle då Du som är från 15år och uppåt, får möjligheten att komma till en härlig och lugn plats. Där Du får varva ner, fyllas på med inspiration och hitta att sätt att få vara just den Du är.
Med olika övningar i form av avslappning, dramagestaltning, text och bild får Du möjligheten att utforska och uttrycka Dig. Utan prestation och resultat vill Vi ge Dig en stund att få vara i kreativitet, både individuellt och i grupp. Hjärtligt Välkommen till en stund där Du får använda din idé-rikdeom och fantasi!

Kommande tillfälle:
Fredag 2 mars, kl. 10:00-13:00, Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan
Deltagaravgift: 350kr, inkl. fika. Anmälan är bindade men ej personlig. Ett välkomstbrev mejlas ut under vecka 9.
Antal platser: 12st. Minst antal deltagande är 5 personer.
Mer info: www.hellocreative.se/workshops
Övriga frågor: contact@hellocreative.se


Erica Löfgren och Maria Karlssons vägar möttes första gången som kollegor på Nacka Kulturcentrum i Dieselverkstaden i Sickla. De såg snabbt att de hade lika värderingar och syften inom sina teaterkurser och dramapedagogik; att alla barn och ungdomar skall få stärkas i sin identitet, känna gruppsamhörighet och vikten i att få vara sedd, hörd och lyssnad på. Sen dess har Maria och Erica fortsatt vara bundsförvanter, både i sin vänskap och vid sina yrken och uppdrag. De främjar lekfullhet, fantasi och kreativitet i dess olika former och uttryck.