ChiBall® Gentle Moves på Distans

Arrangör ChiBall Scandinavia
Plats Där du befinner dig
Gentle Moves på Distans
1990 kr

En utbildning som har utformats särskilt för de instruktörer och ledare som önskar leda lugnare och även sittande pass för exempelvis äldre och rörelsehindrade eller inom rehabilitering. 

Den kan också ses som en introduktion till ChiBall där vi inte lägger så mycket tid på teori utan skapar en förståelse för och mest gör praktiskt.

Rörelserna är hämtade från Tai chi - Qi Gong, dans, yoga, pilates, Feldenkrais och meditation, vilket stärker den allmänna hälsan, minskar stress, stärker lederna, bygger upp immunförsvaret och bibehåller vitaliteten.

Färgen och dofterna från bollarna hjälper också till att aktivera fler sinnen och därmed förhöja upplevelsen! Som Fokus, verktyg och till massage.

Dessa anpassade övningar för både sittande och stående , kan bidra till att minska smärta och spänningar i både rygg och skuldra, öka vitaliteten och entusiasmen för livet . De är utformade för att vara på en enkel nivå.

PS: Du hittar mer info och introfilm på vår hemsida: www.chiball.se

Du får två DVD:er och en CD med musik. En ChiBall boll.Två Manualer via mail och efter avslutad kurs och inskickad film ca 10-15 min erhålls följande:

1: Du får kalla dina klasser ChiBall® Gentle Moves/ChiBall Mjuka rörelser - annars bara Mjuka rörelser/Sittgympa/Mindful träning eller liknande - MED en ChiBall Boll.
Annars

2: Du får låna och använda bilder från oss till marknadsföring/reklam.

3: Du får 10% rabatt på allt i vår webbutik

4: Du får ta del av vårt nätverk via grupp på facebook     bl.a 

5: Du får ett inlog till vår svenska utbildningsportal: ChiBall Academy i ett separat mail samt manualer i ett annat.

PS: Om arbetsgivare betalar och faktura önskas: MAILA fakturaadress samt leveransandress till anette@chiball.se