Utvecklingsgrupp: E-handel

Arrangör Innovationscenter för landsbygden
Tid 2017-10-30 09:00
Plats Österlens Museum, Storgatan 24, Simrishamn
Utvecklingsgrupp: E-handel
 

Utvecklingsgrupp: 
E-handel

Det visades ett stort intresse under förra mötet att träffas igen, för ytterligare nätverkande och kunskapsutbyte. Vi tar rollen som samordnare och bjuder nu in till ett andra möte i Simrishamn.

Dagens huvudfokus kommer ligga på erfarenhetsutbyte och nätverkande. Agendan för dagen kommer ha sin utgångspunkt i de punkter ni listade som de viktigaste och mest centrala under mötet den 21/9.

Den 30 oktober är ni varmt välkomna till Österlens Museum och vidareutvecklar de innovativa samtalen angående E-handel. Den samlade bilden från förra mötet var att den optimala tiden för er var förmiddagar, så vi ses mellan 9-12. Innovationscenter för landsbygden erbjuder förmiddagsfika samt kaffe.  

Simrishamns kommun, Sjöbo kommun, Tomelilla kommun och Ystad kommun driver Innovationscenter för landsbygden i samverkan. Genom att stödja innovativa företagare vill vi bidra till att öka tillväxten på landsbygden. Vi stödjer landsbygdens egen växtkraft.

Vill du läsa mer om Innovationscenter så finns vi på www.innovationscenter.se och på https://www.facebook.com/innovationscenterforlandsbygden