Registrera årsmedlemskap i Give it forwards affärsnätverk

Arrangör Give it forward
Medlemskap företag 1290 sek exkl moms per år
1290 kr + Moms
Medlemskap privatperson 490 sek ink moms per år
490 kr

Varför vara med i Give it forwards affärsnätverk?
Nätverk är nyckeln till större möjligheter.

Företagare får sina bästa affärer genom nätverk, kontakter och personliga rekommendationer. Därför ger vårt affärsnätverk nya kunder, affärer och möjligheter till investeringskapital, samt nya vänner att förverkliga idéer tillsammans med.

- Privatpersoner får sina bästa karriärmöjligheter till ledande positioner genom nätverk, kontakter och personliga rekommendationer. De flesta ledande positioner tillsätts i slutna nätverk i kontakter med varandra. Därför ger vårt affärsnätverk nya möjligheter till ledande positioner, styrelseuppdrag och karriär.

Hur blir jag en del av affärsnätverket och vad får jag?
För att få en plats i affärsnätverket behöver du dela give it forwards värderingar om att skicka vidare möjligheter i nätverk med varandra. Kravet för att vara med är att du är aktiv med att fånga in möjligheter i ditt personliga nätverk och vara generös med att dela med dig av kontakter och möjligheter till andra. På det sättet erbjuds du en ovärderlig plats i ett affärsnätverk som skapar större möjligheter till jobb, karriär och affärer för varandra.