Initiativ och framtida affärer med klimatnytta
Arrangör | Agro Sörmland |
---|---|
Tid | 2025-01-21 09:00 – 12:00 |
Plats | Megs kök och trevligt, Strängnäs |
Välkomna till en intressant förmiddag om hållbarhetskoncept i livsmedelsmarknaden.
Tisdag 21 januari, kl. 9:00–12:00, Megs kök och trevligt, Strängnäs
Många lantbrukare är intresserade av att i spannmålsväxtföljden få in mer vall för att förbättra markers odlingsegenskaper. Samtidigt kan det bidra till att öka kolinlagring och öka biologisk mångfald ovanför och under markytan.
Vi får vid detta tillfälle möjlighet att ta del av några företags koncept för ökad hållbarhet och samtala om nuläge, efterfrågan och om vad de ser framför sig som krav från sina kunder.
Efter seminariet bjuder vi lunch
Kontakt: Maria Dirke, maria@agrosormland.se
Mer information om föreläsare och programpunkter på Agro Sörmlands hemsida.
En aktivitet i Mer vall
---
Fotografering och filmning kan komma att ske under dagen och detta material kan komma att delas på vår hemsida och sociala medier i syfte att informera om Agro Sörmlands verksamhet. Kontakta info@agrosormland.se om du vill veta mer.